Malec Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 A czy rower typowo amatorsko-parkowy za tysiacpare zlotych poradzi sobie na trasie? Chodzi mi o to ze nie posiada wypierdzielistego amorka, mega tarcz itp. Zwykla sklepowa masówka Authora. Oczywiscie mysle o wersji amatorskiej wyscigu, ktory bedzie w Chorzowie. Czy trasy, ktorych mozna sie spodziewac, moga byc mocno kamieniste, wyboiste badz usłane korzeniami drzew?
Mlodziutki Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Choopie ja się ścigałem na krossie v6 który kosztował 1 tyś a szedł jak burza Oczywiście jak go sprzedawałem już nie był za dobrym stanie A przejechałem na nim wszystkie śląskie wyścigi bo wtedy tylko właśnie w okolicy się ścigałem
rzezniol Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Powiem tak Skandia w Dąbrowie uchodzi za płaski wyścig ... w zeszłym roku mój kuzyn zrobił ten maraton na Authorze Mystic. W Chorzowie w sumie nie wiadomo jak trasa będzie wyglądać ... Ale ustalmy jak nie ścigasz się po miejsce to szafniesz każdy ścig na budżetowym rowerze (nie mylić z marketowym). @@Dworniok, Aktualnie goły Cube na wagę wnosi 10420 g ... Sztyca to węglowa rurka od Accenta jakoś tak lubię tą markę . Chcesz więcej to kliknij link w mojej stopce Pozdro
IamMaro Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Powiem tak Skandia w Dąbrowie uchodzi za płaski wyścig ... w zeszłym roku mój kuzyn zrobił ten maraton na Authorze Mystic. W Chorzowie w sumie nie wiadomo jak trasa będzie wyglądać ... Ale ustalmy jak nie ścigasz się po miejsce to szafniesz każdy ścig na budżetowym rowerze (nie mylić z marketowym). Właśnie obejżałem filmik ze zeszło rocznej Skandii w Dabrąwie i zapowiada się całkiem całkiem. Myślałem, że nie będzie tak dużo płaskiego Zobaczymy co będzie w tym roku.
rzezniol Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Jest już nowa mapa z tego co oglądałem trasa zmieniła się trochę tylko na wzgórzu które tak czy inaczej daje popalić. Niestety spora część trasy to nadal asfalt ... co nie zmienia faktu ze dystanse w DG są chyba najdłuższe ze wszystkich cykli jakie się rozgrywa w Polsce. Jest co pedałować. Pozdrawiam
Dworniok Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 W tarnowskich górach to wyścig pod XC. Trasa ok. 20km Podjazdy zjazdy, głównie w lesie.
rzezniol Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Tarnowskie Góry trasa bardzo fajna. Zawody rozgrywane są po parku w Reptach ... Organizacja ... to przemilczę ... mimo ze to kilkanaście coś tam zawody z kolei to brak pomiaru czasu indywidualnego niestety. Wiadomo kto jest na pudle i to tyle z oficjalnych wyników . Ale zawody mają swój smaczek mi się podobają w tym roku też bedę. Tu masz ślad bezpośrednio z zeszłorocznych zawodów ... http://www.endomondo.com/workouts/60792484/1804218 Pozdro
jestercup Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Wielkie dzieki Ma ktoś może jakis link do stronki.
Dworniok Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Tarnowskie Góry trasa bardzo fajna. Zawody rozgrywane są po parku w Reptach ... Organizacja ... to przemilczę ... mimo ze to kilkanaście coś tam zawody z kolei to brak pomiaru czasu indywidualnego niestety. Wiadomo kto jest na pudle i to tyle z oficjalnych wyników . Ale zawody mają swój smaczek mi się podobają w tym roku też bedę. Tu masz ślad bezpośrednio z zeszłorocznych zawodów ... http://www.endomondo.com/workouts/60792484/1804218 Pozdro Rzezniol też tak sądze że organizacja szkoda gadać. W tamtym roku jeździłem chyba z 10 razy do sklepu Adventure żeby się zapisać i w końcu nie zapisałem się bo za każdym razem czegoś nie mieli.
rzezniol Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Link do stronki ;D ... tak jak już pisałem organizacje przemilczę Informacja o tarnogórskich zawodach co roku była na stronie Pawła Urbańczyka ... http://www.pawelurbanczyk.pl/ Zobaczymy jak w tym roku ... Z zapisami jest tak że najlepiej zapisać się w dniu zawodów . Pozdro
jestercup Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Link do stronki ;D ... tak jak już pisałem organizacje przemilczę Informacja o tarnogórskich zawodach co roku była na stronie Pawła Urbańczyka ... http://www.pawelurbanczyk.pl/ Zobaczymy jak w tym roku ... Z zapisami jest tak że najlepiej zapisać się w dniu zawodów . Pozdro THX
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.