Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bajker81
Napisano

Hey Bikersi, jestem z Katowic Piotrowic i chętnie dołącze do waszej ekipy. Rozumiem, że startujecie dzisiaj o 16 z brynowa?

o 16:00 będę na pętli w brynowie.

Napisano

Hejka, ja będę wyjeżdżał ok 15:45; możemy się spotkać pod ING i ruszyć razem. Jeśli Ci nie po drodze, to spotkamy się w Brynowie. Tak czy owak - do zobaczenia :)

Gość bajker81
Napisano

hejka, ja będę wyjeżdżał ok 15:45; możemy się spotkać pod ING i ruszyć razem.

ok to spotykamy się pod ING

Napisano

To powodzenia na trasie ... ja sie przed zawodami czuje jak przed matura. Rower gotowy do jazdy ja juz dzie biegalem jeszcze mala rozgrzewka i jazda

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Gość bajker81
Napisano

Tomek, easy :) dacie radę!

Adrian, do zobaczenia :)

Do zobaczenia :)

Napisano

A nie dało by rady przełożyć na 17, nie chcę truć ale dziś Dzień Matki i trochę to pozmieniało plan dnia ??

Gość bajker81
Napisano

Dryndnę do Gosi i zapytam, nie wiem jak Adrian... jak będę coś wiedział to napiszę

Dostosuję się do was : nie widzę problemu żeby przełożyć na 17

Napisano

Z Gosią trudno wyczuć jak będzie, jesteśmy na telefonach. Adiemu pasuje, wiec my spotykamy się o 16:45 pod ING w Piotrowicach i na 17 jesteśmy na Brynowie i zawijamy Łukasza :)

Napisano

Tomek, easy :) dacie radę!

Adrian, do zobaczenia :)

Tomek zerwał łańcuch na końcówce pierwszego okrążenia i dla niego zabawa się zakończyła :(

Ja cisnąłem dalej, ale elita kategorii ... Że niby my szybko jeździmy ? Przed metą 3 okrążenia dubel i koniec zawodów.

Napisano

Odechcialo mi sie wszystkiego. Przez ona spinke stracilem szanse na piekny wyscig teraz kupie najdrozsza spinke na allegro za 30 zl a nie srama za 8 zl ktora rozerwalo na zjezdzie. Nie moge tego przebolec

Napisano

Przykro mi chłopaki :( Za rok będzie lepiej :)

Ja razem z Łukaszem i Adim pojechaliśmy nad staw na Wesołą... umiarkowanym tempem. Potem na rybaczówkkę aby uzupełnić płyny. Odwiedziła nas Gosia z bratem i kumplem. Wypadzik bardzo fajny i przyjemny. Dziękuję jadącym, do następnego :)

Napisano

Dokładnie Marcin :) W najbliższą sobotę jeśli pogoda będzie łaskawsza niż dzisiaj :P jedziemy od Wisły. Na ten moment jedzie (jak nie trudno się domyślić) Devilek oraz Grzegorz i ja... chętni proszeni są o wpis.

Wstępnie wyjazd o 9:00 spod banku ING w Piotrowicach, oczywiście możemy zabrać kogoś po drodze :)

Napisano

orientacyjnie ok 100 km ... wracamy pociągiem

W moim wypadku, jest to uzależnione pogodą i czasem, bo trochę mi się plany zmieniają. Ale jeśli w jakimś sensownym czasie dojedziemy do Wisły, to zastanowię się nad powrotem na kołach.

Devil znalazlem sie na 3 zdjeciach na tym podjezdzie ze zwiru. Pamiatka z wyscigu

Ja mam jakieś 8 zdjęć. Przeglądając opublikowane galerie, to nie tylko ja waliłem z buta na ściance. Ale "podjazd" z buta, w wykonaniu niektórych uczestników, na torze saneczkowym, to mnie zdziwił.

Napisano

Ja zdecydowanie wybieram opcję powrót pociągiem, ale jak dołączy ekipa od Trupka to jest spora szansa że będziesz miał towarzystwo gdybyś wracał na kołach.

Devil znalazlem sie na 3 zdjeciach na tym podjezdzie ze zwiru. Pamiatka z wyscigu

Ja mam jakieś 8 zdjęć. Przeglądając opublikowane galerie, to nie tylko ja waliłem z buta na ściance. Ale "podjazd" z buta, w wykonaniu niektórych uczestników, na torze saneczkowym, to mnie zdziwił.

ułatwilibyście trochę, wstawcie linki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...