Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie leje wieje gradobicia - 50 stopni jest. Nie jedziemy. Patrzenie na pogodynki dużo wam da nastepnym razem i tylko robi sie zamieszanie. Ma cos popadac popoludniu ale chwilowo ale jak ktoś sie boju ze mu sie rowerek delikatnie zmoczy. Coz niech nie jedzie. Od czego jest kurtka i blotniki. To nie wyjazd pokazowy do chorzowskiego w bialych slarpetkach . Zbierac dupska i jazda. Ile razy nas juz na wyjazdach zlapal deszcz czy to w lesie devil pamieta czy to juz w drodze powrotnej. I kazdy żyje . Do zobaczenia przy ing

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express

Napisano

Może będę miał farta i ktoś ma neta na telefonie. Jechaliscie już pod mostem przy dworcu PKP w Tychach? bo jeżdżę w koło od godziny i nie wiem czy czasem gdzieś mnie nie objechaliscie. Jeżeli już jesteście dalej to może da ktoś znać - włączam 6 bieg i dymam w pogoń.

Ps; albo miejsce docelowe w Pszczynie to też Was chętnie poszukam.

Ps1; gdyby ktoś na postoju zetknął w ten wątek to podajcie miejsce docelowe - co jakiś czas zerknę - cisnę na Pszczynę.

Ps2; ewentualnie jakiś nr do osoby która pojechała np; do Devilka itd. (bo już do rynku dokręciłem) .

Napisano

Witam serdecznie - Łukasz (DZIOBEK) z Katowice - Brynów.
Mam 40 lat i dopiero zaczynam zabawę w kręcenie,
nie wiem czy dam Rade z Wami ale tak czy tak chciałbym się wybrać,
może na razie gdzieś bardziej na miejscu.
Czy jutro 25.05 SOBOTA planujecie jakiś spacer rowerowy ??

Napisano

Zapraszamy no ja akurat z devilem szykujemy sie na niedziele na wyscig xc w chorzowskim i dajemy sobie luz bo zapowiada sie chardkor ale moze ktos inny po lasach panewnickich

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Cześć Łukasz, ja dzisiaj nie dam rady, ale jutro jeśli pogoda dopisze to można zrobić coś małego (po dzisiejszym wieczorze możne być różniście ;))

Napisano

To jutro karpik zapraszam do chorzowskiego i tak musimy sie z devilem rozgrzac i mozna 2 kolka na petli zrobic

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

My z Karpik75 umówiliśmy się wstępnie na 16.00 na pętli tramwajowej na Brynowie.

Gdyby ktoś chciał dołączyć to jeszcze lepiej.

Napisano

Tomku, nie wiem jak z jutrem do południa. Gdybym wstał jutro w rozsądnej godzinie i miał moc na kręcenie to się odezwę. Natomiast jutro na 16 jestem umówiony z Łukaszem i Gocha na pętli tramwajowej na Brynowie na spokojne kręcenie w kierunku rybaczówki, a możne trochę dalej. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam.

Napisano

Wiem Tomku, stąd napisałem że gdybym wstał o rozsądnej godzinie.

Tak na marginesie... Marcin, Tomek... trzymam za Was kciuki :)

Napisano

Wiem Tomku, stąd napisałem że gdybym wstał o rozsądnej godzinie.

Tak na marginesie... Marcin, Tomek... trzymam za Was kciuki :)

Jeśli uda się przejechać wszystkie 4 rundy, to będzie to chyba najciężej przejechane, przez nas 20km. Czas przejazdu 5km to 15 minut z kawałkiem i to z płonącą korbą.

:bye2:

Napisano

Dla mnie to są czasy „Science Fiction”.

Dla nas w pewnym sensie także, bo 20 km, to się robi w powiedzmy 45 minut. Tutaj wychodzi, że w 45 minut zrobimy jakieś góra 15 km, w co wątpię, po objeździe trasy. Każdy od czegoś zaczynał ;) Nic się nie obawiaj, pojedziesz z spokojną częścią ekipy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...