Skocz do zawartości

[pedały spd] do tych butów co lepsze

czervco

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam koledzy na 18 kupili mi te buty . Które z pedałów będą lepsze te czy te. Czekam również na inne propozycje. Jeżdze rekreacyjnie na pedały z blokami planuje przeznaczyć max 150zł. Ważne zeby były kompatybilne z tymi bucikami

Napisano

Jeżeli cena nie ma większego znaczenia to z tej pary: 540ki, ale generalnie wszystkie pedały mtb będą kompatybilne z butami, więc przejrzyj wątki "pedały spd do 150", jakiś czas temu był taki temat i poruszone zostały 520ki i 540ki

Napisano

O butach to sam możesz coś powiedzieć jak już je masz. Co do pedałów to 540 są dobrym wyborem.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

System BOA działa bardzo sympatycznie, jest bardzo szybki przy otwieraniu i zamykaniu zapięcia.

Na system BOA jest dożywtonia gwarancja. Z jej respektowaniem w Polsce - trudno powiedzieć jak jest. W razie potrzeby można zgłosić reklamację na stronie producenta systemu i otrzymać nowe zestawy gratis.

Napisano

Ja mogę polecić eggbeatery. Prosta budowa, lżejsze od spd, wpinanie z 4 stron. Za około sto można kupić używane wyższej grupy, za około 140 nowe najniższej.

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...