Skocz do zawartości

[koszulka i spodenki] co sądzicie?

vszywiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wygląda fajnie, tylko nie wiem jak z wkładką w spodniach. Bo czasami dają ścierwo, które po 30 min jest tak cienkie że potem tyłek boli :)

Napisano

Jest :D Poczytaj blog szymonbike :P Nie żebym coś do tego miał, ale jak to napisał Szymon to trzepaki jeżdżą w strojach na szosę MTB :D

Napisano

No to napisałem, że nic do tego nie mam. Po prostu pytałeś czy jest różnica, napisałem że tak . I tyle z tego by było. Każdy jeździ w tym co mu się podoba, mi to nie przeszkadza :P

Napisano

Może się za bardzo wiercicie na siodełku :D?

Znajomy ma ten komplet i nie narzeka. Ale jeździ tylko na szosie, żeby nie było niedomówień.

Ja ze swej strony mogę polecić Stanteks-a. Dość tanie i u mnie zdały egzamin.

Pozdrawiam

Napisano

Ja się swego czasu szarpnąłem na Wear-Gear-a: http://www.wear-gear.com/index.php?language=pl.

I ogólnie jeździ mi się w nich dość dobrze choć dla mnie osobiście zbyt dobrze trzymają ciepło. Lubię bardziej przewiewne ciuchy. Ale przeszkadza mi to tylko w największych upałach.

Ciuchy są dość mocno opinające i nie naciągnęły się po 4 latach praktycznie w ogóle, więc polecam zastanowić się poważnie nad rozmiarem.

Ja następny komplet będę kupował na pewno luźniejszy.

Natomiast w największe upały używam właśnie ciuchów stanteks-a bo są bardzo przewiewne.

pozdrawiam

Napisano

Mam i użytkuje dokładnie ten komplet już drugi sezon. Nic nie zauważyłem żeby coś działo się niepokojące z wkładką. Co do samego kompletu to jest ok brakuje mi jednak w nim tych gum antypoślizgowych w dole koszulki bo lubi się podciągać co jest denerwujące.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Bardzo dobrej jakości ciuchy robi Danielo, z tym, że cena za nie jest powalająca :(

Ale jakoś jest naprawdę super!

http://www.danielo.pl/kolekcja,kategoria,43,zestawy-i-komplety.html

Wujek posiada z tej firmy komplecik niby wszystko fajnie materiał i wykończenie super, ale jak wspomniałem cena też. Osobiście wolałbym kupić 4 inne komplety zamiast tego jednego.

Napisano

wszystko fajnie, pięknie tylko ta cena. Rozumiem ze za jakość się płaci ale z racji ze jestem początkujący zacznę chyba z niższej półki i z czasem zacznę kupować lepsze (czytaj droższe) ciuchy. Tak więc co możecie polecić w sensownej cenie pozatym muszę przekonac się do tych obcisłych spodni. Póki co jeżdżę w luźnych bez wkładki i tyłek zaczyna czasami boleć a korba z łańcuchem z zazdrością patrzą na luźną nogawke.

Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk

Napisano
Wujek posiada z tej firmy komplecik niby wszystko fajnie materiał i wykończenie super, ale jak wspomniałem cena też. Osobiście wolałbym kupić 4 inne komplety zamiast tego jednego.

Niestety Danielo jest bardzo drogą firmą, no ale cóż, coś za coś :)

Nasz klub zaopatruje się u nich w odzież od kilku lat. Bardzo dobry kontakt, możliwość negocjacji cen, wyrozumiałość, ogólnie jeśli chodzi o zestawy dla klubów to oferty są dość dobre, gorzej jeśli chodzi o indywidualny zakup ...

Napisano
Używa ktoś tych ciuchów

To znane chińskie podróbki team'owych ciuchów. Są całkiem niezłe. Cena przystępna. Wkładka dość gruba, więc zbyt szerokie siodełko nie jest wskazane. Mam 3 komplety. Jeździ się nieźle. Wkładka nie ma tendencji do wyrabiania się (tak jak np. w spodniach Stanteks).

Napisano

Wydaje mi się,że znalazłem dla Ciebie Kompromis.

http://www.decathlon.pl/kolarki-7-xc-niebieskie-id_8237936.html

Mam kumpla,który jeździ w nich i jest bardzo zadowolony.Wręcz je zachwala,a że Jest doświadczonym bikerem można Mu wierzyć w ciemno.

Sam posiadam spodnie tej marki tyle tylko,że zimowe i muszę przyznać że są super.Więc Masz się nad czym zastanawiać.

Pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Kurde zjadło mi połowę postu, a teraz już nie mogę edytować wiec napisze jeszcze raz. Posiadam dokładnie taki komplet jak z postu pierwszego. Użytkuje go juz dwa lata i wkładką dalej jest ok nic się z nią nie dzieje. Jedynie co to brakuje mi podsumowania w koszulce wokół pasa bo koszulka lubi się podwijać.

Napisano

@@mac1ej, Mam SaxoBank, CSC i Discovery. Nie ważne jaki szyld, robią je te same "chińskie rączki". Strój jak najbardziej nadaje się amatorskiego użytku. Kurtki są dość słabo przepuszalne, więc z ostrą jazdą zimą trzeba delikatnie, żeby nie popłynąć. Ja kupuję w http://www.vika-sport.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...