Qr3ak Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Shimano SM-AD16 adapter przerzutki przedniej (redukcja obejmy przerzutki) 31,8mm z 34.9 mm gdzie to kupić. Było razem z przerzutką ale, że nie było kiedyś potrzebne to mi się wyrzuciło do śmieci. Druga sprawa to lepsza aluminiowa czy plastikowa.
adii22 Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Plastikowa jest delikatniejsza dla ramy Gdzie kupić ? Szczerze ? Chyba najlepszą opcją będzie wylicytowanie jakiejś zużytej zmieniarki na alllegro, byle by miała taką redukcję. Inna opcja to pożebranie w serwisach. W sumie to sam kiedyś poszukiwałem tego, to opcja z serwisem wypaliła.
Qr3ak Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 Też tak myślę, że chyba trzeba odwiedzić jakiś dobry serwis. Właśnie wpadłem na pomysł - mam starą ramę pod sztycę 31.8, średnica zew.34.9 i chyba wytnę z tego półpierścienie tylko z drugiej strony jak oryginał 5zł kosztuje to szkoda czasu na zabawy z pilnikiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.