Skocz do zawartości

Ludzi do ekipy rowerowej - Poznań

gemba1993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 13.05.2013 o 16:04, provid napisał:

Ludzie i ludziki !!! ;)

Dziś około 19:00 wybieram się zrobić rundkę 2x Rusałka i 2-3x Strzeszynek ;) Jeżeli ktoś jest chętny, to pisać jeszcze (najlepiej priv) i się zgadamy ;)

Tempo - nie musimy gonić nikogo więc zadowolę się nawet średnią 15km/h :D

skąd startujesz ???

Napisano

Ja wyruszam z Kasprzaka ale jak co, to się można umówić około 19:30 albo od strony Dąbrowskiego albo od strony parku sołackiego. Dla mnie to nie ma znaczenia ;)

Napisano

Dnia 19.05.13 niedziela od godz. 9.00 do ... :) szykuje się wypadzik na 100km +-10% :) tempo w zależności od terenu :) Dokładnej trasy jeszcze nie znam, ale pewnie większość terenem, z dala od ruchu samochodowego. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać :)

Napisano

A ja zapytam czy jutro ktoś by nie wyskoczył na jakąś trase, obojętnie gdzie, byle dłuższy czas jazdy, w ok. godz. 15/16 ?

Napisano

Ja bym sie chetnie wybrał 19.05 tylko obawiam się że może być cieżko kondycyjnie. Ze wzgledu na moja alergie (dopiero w tym roku sie o niej dowiedziełem xD ) przez ostatnie 2 tyg niejeździłem i do teraz odczuwam pewien dyskomfort podczas jazdy ale chetnie się przejade.

Napisano
  W dniu 16.05.2013 o 21:28, Kawa napisał:

Ja bym sie chetnie wybrał 19.05 tylko obawiam się że może być cieżko kondycyjnie. Ze wzgledu na moja alergie (dopiero w tym roku sie o niej dowiedziełem xD ) przez ostatnie 2 tyg niejeździłem i do teraz odczuwam pewien dyskomfort podczas jazdy ale chetnie się przejade.

Dasz rade :) szczegóły napisze później :) niby na niedziele zapowiadają burze, ale z pogodą różnie bywa :)

z której części Poznania jesteś ?

Napisano

Chciałby ktoś dzisiaj po 16 zrobić jakieś 40-50 km? Jadę właśnie pociągiem z Piły i wiozę rower ze sobą. Pojeździlibyśmy może po okolicach Kiekrza, itp.? Może też być inna trasa (dojadę wszędzie w Poznaniu).

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Napisano
  W dniu 17.05.2013 o 09:56, Smalldg napisał:

Chciałby ktoś dzisiaj po 16 zrobić jakieś 40-50 km? Jadę właśnie pociągiem z Piły i wiozę rower ze sobą. Pojeździlibyśmy może po okolicach Kiekrza, itp.? Może też być inna trasa (dojadę wszędzie w Poznaniu).

jak chcesz to ok 17.30 wyjeźdzam z Piątkowa (koło tesco) na rundke. pisz na 666-231-221

Napisano

Z rataj dokładnie z St.Żegrza także moge dojechać na spokojnie gdziekolwiek :D  Niepatrzcie na godzine tego postu bo bylem na mieście xD Jutro jeszcze musze zaliczyc serwis bo z suportem cos sie dzieje niemilego stuka przy pedałowaniu i obawiam sie ze jest pekniety ale mam nadzieje dogadam sie z gosciem zeby mi to zrobil na miejscu. Pozostawiam swoj numer 781159282. Moze takze uda sie nakrecic jakis filmik z jazdy bo mam zamiar kupic kamerke ale okaze sie dzisiaj.

Napisano

Kawa będe dzwonił/pisał jak będę więdział szczególy wycieczki niedzielnej:) a może masz jakąś propozycje ?

Napisano

Może Poznań-Gniezno ale tras rowerowych nieznam zbytnio ;/ W jedna strone wychodzi +-57 KM

Napisano

19.05.13 niedziele o 9.15 zbiórka przy źródełko na malcie. Trasa kierunek ŚRODA WLKP. tempo dostosuje się do uczestników wypadu :)

Wyjdzie ok. 80-100km :)

Telefon kontaktowy Gracjan 666-231-221

Jesli jest ktoś chętny pisać :)

Napisano

No ja niestety odpadam. Tak jak wczoraj rozmawialiśmy, jutro objazd z paczką po jeziorach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.