Skocz do zawartości

[2500 zł] Przełajówka

cap

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A co można o nim sądzić? Rower jaki jest - każdy widzi :)

Ważniejsze do jakich celów Ty potrzebujesz rower. Gdzie, po czym i z jaką częstotliwością jeździsz, min. max kwota jaką chcesz przeznaczyć, rower tylko nowy czy też używany, itd, itp.

Jak nie napiszesz nic więcej, to raczej mało kto będzie Ci w stanie pomóc.

Napisano

A co można o nim sądzić? Rower jaki jest - każdy widzi :)

Ważniejsze do jakich celów Ty potrzebujesz rower. Gdzie, po czym i z jaką częstotliwością jeździsz, min. max kwota jaką chcesz przeznaczyć, rower tylko nowy czy też używany, itd, itp.

Jak nie napiszesz nic więcej, to raczej mało kto będzie Ci w stanie pomóc.

Kwota ok 2500zł

używany raczej nie wchodzi w grę

Napisano

Z nowym za te pieniądze będzie BARDZO ciężko.

A moglibyście polecić mi jakaś przyzwoitą przełajówke do 3200zł?

Napisano
A moglibyście polecić mi jakaś przyzwoitą przełajówke do 3200zł?

Parę miesięcy temu:

FOCUS Mares AX 4.0 Tiagra 2012 - salonrowerowy.pl

Teraz nie widzę nigdzie w PL dostępnego, jest tylko u niemca :/ http://www.ebay.de/itm/Focus-Mares-AX-4-0-Cyclocross-Bike-2012-/160870626175?pt=Sport_Radsport_Fahrr%C3%A4der&var=&hash=item2574a2f37f

Ale z przesyłką wychodzi tyle, co ta merida, która jest najlepszą opcją.

Napisano

W z tym budżetem kupił bym sobie Ramę Ascent CX One i samemu złożył rower. Jak dobrze poszukasz to dostaniesz lepsze komponenty niż miałbyś kupować gotowy rower.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Cześć,

Podepnę się do tematu.

Dziś zakupiłem rowerek FOCUS MARES AX 3.0 z 2012 r ; używany.

poniżej link do aukcji

http://allegro.pl/show_item.php?item=3295563810

Teraz naszły mnie małe wątpliwości czy jednak trochę nie przepłąciłem, jaka jest Wasza opinia ?

Nie jestem zbyt mocny w temacie rowerow i raczej kupiłem na zasadzie "strzału" , bez jakiegoświększego rozmyśania.

pozdrawiam.

• Mod Team
Napisano

Teraz naszły mnie małe wątpliwości czy jednak trochę nie przepłąciłem, jaka jest Wasza opinia ?

Jeśli rower zgodny z opisem aukcji, napęd niezajechany - to nie przepłaciłeś. :) Przynajmniej niewiele :P
Napisano

Jeśli rower zgodny z opisem aukcji, napęd niezajechany - to nie przepłaciłeś. :) Przynajmniej niewiele :P

OK, dzięki za odpowiedź.

Rowerek właśnie dziś do mnie dotarł.

W zasadzie, ku mojej wielkiej uciesze jest on praktycznie nowy, być może tylko po jakichś testach itp.

Dziś pierwsze kilometry i muszę powiedzieć, żę jeździ się zupełnie inaczej niż na MTB; nie lepiej nie gorzej ale inaczej :)

Twoja opinia, oraz stan rowerku jednak przekanały mnie, iż zakup był bardzo udany.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...