Pinio46 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Doberek Noszę się z zamiarem kupna w/w gaci i mam pytanie do użytkowników jaka różnica jest w długości pomiędzy normalnymi humvee a modelem 3/4. Generalnie chodzi mi o to w którym miejscu kończą się jedne i drugie. Dłuższe pewno za kolanem krótsze przed to wiadomo ale czy dłuższe nie przeszkadzają w pedałowaniu w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Wolę model dłuższy ale jak będzie jakiś dyskomfort to kupię możesz krótsze. A może jakaś alternatywa dla w/w gaci. Choć te są fajne a mam już ciuchy z endury i wiem ze warto zapłacić więcej, do tego te mają jeszcze wkładkę którą zastosowałbym w modelu długim który posiadam Pozdrawiam Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Mod Team sznib Napisano 19 Marca 2013 Mod Team Napisano 19 Marca 2013 w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Jakbyś zajrzał na stronę Endury wyczytałbyś że: "Cześć dolna wykonana bez szwów dla większego komfortu." także nie ma co się martwić o ocieranie.
madluki Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 http://www.endura.pl/Product.aspx?dept_id=112&prod_id=115 foty prawy dolny róg.. znajdziesz tez 3/4 z lepszymi zdjeciami
PawelDL Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 ale na zdjęciu facet ma krótką wersje spodenek z założonymi ocieplaczami na kolana. Moja rada to zakup krótkich spodenek + ocieplacze na kolana, uniwersalny zestaw do zastosowania w różnych zakresach temperatur. humvee 3/4 http://www.sjscycles.co.uk/endura-hummvee-3-4-baggy-shorts-black-prod12607/
Darek14 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Dłuższe pewno za kolanem krótsze przed to wiadomo ale czy dłuższe nie przeszkadzają w pedałowaniu w sensie czy szwy nie obcierają kolana, czy coś. Wolę model dłuższy ale jak będzie jakiś dyskomfort to kupię możesz krótsze. Mam obydwa rodzaje spodenek i w przypadku dłuższych nie odczuwam (a raczej nie odczuwałem bo "przesiadłem" się na obcisłe) absolutnie danego dyskomfortu.
Pwmichu Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Też posiadam długie i spisują się znakomicie, w odróżnieniu od 3/4 można ich używać zimą, wczesną wiosną i jesienią po dociepleniu nóg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.