Skocz do zawartości

[Amortyzator] Sr XCR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Polecam, Za taką cenę warto. Po przesiadce z EPICONA (wielki król amortyzatorów tego forum) na xcr (Epiconona sprzedałem za 450zł, a XCR kupiłem za 130zł nówkę) nie odczułem żadnej większej różnicy w pracy. (82kg)

Napisano

Chyba tak. Ja w zeszłym tygodniu przesiadłem się właśnie z XCR-a na epicona i niebo a ziemia.Przy 82 kg będzie zapewne miękki dla Ciebie. Ja waże 85 i XCR był zdecydowanie za miękki i wiele razy zdarzyło mi się, że go dobiłem no chyba, że taki będzie dla Ciebie dobry.

Napisano

Może być mało używany bo lagi mało starte a te odpryski mogą być od przewracania po piwnicy. Ja poprosił bym o dodatkowe foto blokady i podanie długości rury sterowej.

Co do tego z Allegro to może faktycznie było by warto dołożyć te parę groszy tylko tej rury mało tylko 17,5cm, może być problem przy wysokiej główce ramy, trzeba najpierw zmierzyć.

Napisano

Apropo, podepne sie do tematu. Tez interesuje mnie XCR i mam takie pytanie.. Czy W XCR'ach jest mocowanie pod standard czy POST MOUNT?

Napisano

Ten bordowy XCR z allegro, najtanszy nieuzywany ma naprawdę 17.5 cm dlugości. Dla mnie to niestety za mało.. poszukiwać innych trzeba <najlepiej bez POST MOUNTA>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...