Skocz do zawartości

[spodenki] Różnica między męskimi a damskimi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :D

Kupiłem ostatni spodenki na rower i okazało się ze są ona damskie po prostu kupiłem nie patrzyłem(mój błąd ) czy jest jakaś różnica między męskimi a damskimi .... Nie mogę oddać bo brałęm na fakturę z innymi rzeczami !! Czy mogę jeździć w damskich :D ( wyglądaj przypomina męskie bo czarne całe ) Pomocy :D

Napisano

Czy jest w nich wygodnie? Jeśli tak to znaczy że są dobre dla Ciebie. Jeśli kolorystyka czy "wzorki" nie zdradziły tych gatek przed zakupem to znaczy że nie za bardzo są "płciowe", więc problemu wg mnie nie ma.

Napisano

Ale czy to nie jest tak ze damskie mają krótsze nogawki od męskich ? Czy to zależy od modelu ? Bo w tych nogawka kończy mi się w połowie uda moze trochę więcej niż połowie a na zdjęciach w google męskie w większości są nico za kolanem !?

Napisano

Mam kilka par spodenek i każde mają inną długość. Jeśli wkładka jest wygodna to czym się przejmujesz? Nikt oprócz Ciebie nie będzie wiedział że są damskie :)

Gość voytec
Napisano

No... I będziemy wypatrywać na trasie :D

Jeśli nogawka nie jest krótsza niż 2/3 uda to żaden problem.

Gość voytec
Napisano

Prędzej jak w długości nogawek. Mowiąc obscesowo kobiety jajek nie mają. Mają za to szersze biodra a co za tym idzie wkładka też jest szersza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...