Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Boże jak zapiłem, nie wiem czy jadę. Lecę w nocy na balet z dupą co dzisiaj w nocy poznałem, ale postaram się przyjechać.

• Mod Team
Napisano

Chyba przyjadę z dziewczynami, więc wam średnia spadnie :P

Silenoz śmiało możesz wpadać w związku z tym.

Napisano

Hejters gona hejt. Pixon i Ty przeciwko nam? Był ogień i to spory. Sami byliśmy w szoku.  To, że cały rozrachunek średniej wynosi 21km/h nic nie znaczy. Były odcinki typowo ściganckie i typowo "non ścieżka drajw". Grzesiu potrafi wciągnąć w nie złe bagno i to dosłownie. Skończyło się to mokrymi nogami. Poczekaj na relację. Działo się!  

Napisano

Jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że nauczenie się olewania średniej było jedną z najlepszych rowerowych decyzji:D

Z innej beczki- chce ktoś na jeden dzień w Święte w najbliższy weekend?

• Mod Team
Napisano

Jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że nauczenie się olewania średniej było jedną z najlepszych rowerowych decyzji:D

I w tym momencie moje rowerowanie straciłoby sens :D

Chłopaki wierzę że był ogień z dupy w takim razie ;) W ten weekend są targi foto pewnie z JJ się gdzieś spotkamy. NAtomiast za dwa tygodnie jak pogoda pozwoli to można już coś myśleć nad trasą.

Napisano

Hmmm, jakby przypadkiem większość tu miała takie poczucie rowerowego sensu jak Pixon:) to spieszę donieść, że na ten wyjazd w Święte to przede wszystkim szukamy towarzystwa dla krosiarza, który chce jechać ale uznał, że sam nie zniesie towarzystwa enduraków:P

I pewne się na tym skończy, że się podzielimy na dwie wycieczki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...