Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Godziny przedwieczorne i przy lampce to jest to :) Dogadamy się w tygodniu.

@alkor, daj jakiś sygnał jak będziesz wiedziała czy jest niedzielna jazda.

Napisano

No, Minor napisał, że do wieczora jutro da znać czy robimy do tego czarnego podejscie. Więc do tego czasu określę.

W sobotę jakby ktoś był zainteresowany katujemy "ścianki" na Smardzewie. Ale to żadna jazda. Tyle co dojazd i powrót.

• Mod Team
Napisano

katujemy "ścianki" na Smardzewie

Odbudowali tam te northshory które były? Jest coś nowego?

Z mojej pamięci zeszłorocznej to tam wszystko zostało zrównane z ziemią i tyle.

Poczekajcie aż się obronie, to zrobimy wtedy jakąś setkę, a najlepiej dwie setki za jednym zamachem. Niestety pamiętne zdjęcie xanagaza z licznikiem 100 km i orzechówką 100 ml zniknęło w czeluściach internetu i został już tylko sam wpis bez zdjęcia :D

Napisano

Nic nowego nie zauważyłam, ale tez nie eksplorowałam zbytnio bo ja się trzymam zjazdów, które tam są,, a one tylko coraz bardziej zryte przez motocrossowców.

Dobra jak grozisz jakimiś setkami to chyba zaczynam trenować dystanse:D

Napisano

ten czarny to za dużo dla mnie, na razie zrobię sobie jakieś 40 na petli Kanzasu.

ten Andrespol byłby ok ale tez na razie nieosiagalny

masz jakąś mapkę z tą pętlą kanzasu? Ja dziś objeżdżam zalew Jeziorsko :)

Napisano

retkinia-złotno- zgierską do kanzasu potem lutomiersk,wrząca na janowice zytowice kudrowice górka pabianicka i maratonska do domu:)

Xanagaz mialo byc 130 ;P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Średnia 22 - 24km/h.

Piwo będzie kto chce,ja preferuje po a nie w trakcie. Jak kto woli. 

edit Pixon.

Wystarczy tych bluzgów

Napisano

Z piwkiem faktycznie problem w tych lasach. To nie wiem teraz czy brać extrawheel'a, czy sakwy i plecak 60l starczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...