Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To, ten, tego, no... Ktoś, coś, w weekend może? Silenoz, ty masz dużo czasu zawsze;) Ktoś jeszcze chce pojechać? Ja bym coś dłuższego w sobotę albo niedziele zrobił (obojętne).

Napisano

Ok:) O ile nie odjedziesz mi nigdzie niespodziewanie to ok. Bo się zadręczę...

Jeszcze ktoś? Jak nie ma pomysłu na trasę to wymyślę coś zawsze;) Tempo się szykuję chyba niezbyt zabójcze chyba że Marcin (luntaic) mnie zaskoczy jakąś formą niesamowitą:P A dystans jest do dogadania.

Napisano

ok. 10:) 
Kaloryfer. Gdyby ktoś się namyślił to niech tu da znać do jutra tak do 9:40, żeby było wiadomo że trzeba poczekać;)

Napisano

Ktoś chętny jutro na jakąś konkretniejszą trasę szosą powyżej 100 km lub terenem ok. 70 km? Najlepiej najbardziej górzystą jaką się da zaplanować w okolicy Łodzi. Jestem tutaj nowy, więc przyjmę wszystkie ciekawe propozycje tras :) Tempem dostosuje się do najsłabszego. Założenie jest takie, że razem jedziemy i razem wracamy, najwyżej trasę się skróci.

ZBIÓRKA O 8:00 POD KARCZMĄ POD RUDZKĄ GÓRĄ, na razie jest nas dwóch.

PS Tak z ciekawości, co to jest ten kaloryfer, dajcie współrzędne GPS ;P

Napisano

Dobra. To gdzie i kiedy śmigamy? :P

A przy okazji- nie ma ktoś(albo jego znajomi etc.) szosy na sprzedaż?
Do dwóch kafli, osprzęt obojętny byleby waga oscylowała przy 9 kg. Bardziej rekreacyjna geo, rozmiar 56.

• Mod Team
Napisano

Po południu czas się znajdzie. Od rana nie każdy pławi się w takich luksusach i może pochwalić się statusem bezrobotnego :D

BTW. Dlaczego jeszcze nikt w tym roku nie zaproponował czerwonego szlaku dookoła łodzi? Lub wypadu nad zalew sulejowski, tomaszowa i bunkrów jeleniu itp.?? Co się z Wami wszystkimi dzieje :) ?

Napisano

Jeśli zostanę na łikend to może większość lub cały czerwony od 18 z soboty na niedzielę? Pixon, dobrze kombinujesz tylko ludzie chyba wolą piwo i LB bez domieszki roweru...

• Mod Team
Napisano

Dziś chce zrobić trening Interwalowy w Łagiewnikach po jakiejś pętli. Jadę z siostrą więc jak moje tempo będzie za duże to możecie jechać z nią.

Zbiórka o 20 na kaloryferze.

Napisano

ja właśnie wróciłem z roweru:p

kto chętny na jutro po godzinie 16 lub koło 17 bliżej na Łagiewniki ( jakiś szlak może) dystans pewnie koło 50-60 tempo niespieszne?

Pixon rozumiem nadal chcesz jechać? Asia co z tobą?

Napisano

Jutro muszę Konę właścicielowi odstawić i oddać kumplowi nawigację więc godziny popracowe mam zajęte:P

A co z tym czornym?

Napisano

Nie, zrobiłem inna trase. 50km. Więcej samemu to mi ostatnio trudno jechac. A czarny w tym roku jest mi bardzo nie po drodze. Prawda silenoz?;-)

Co do jutra to bede wiedzial jutro czy dam rade. Ale postaram sie.

Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem.

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Dziś chce zrobić trening Interwalowy w Łagiewnikach po jakiejś pętli. Jadę z siostrą więc jak moje tempo będzie za duże to możecie jechać z nią.

Zbiórka o 20 na kaloryferze.

hahahah  :laugh: to tak siostrę samą w lesie zostawiasz?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...