Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dajcie spokój, ja się nie dziwie że rezygnowali 20km przejechałem z przeciętnymi średnimi a koszulkę i spodenki sobie wykręciłem normalnie... Idź pan w z taką jazdą:) Można się przejechać i wskoczyć pod prysznic, ale żeby pojechać gdzieś i posiedzieć wśród ludzi? Ani to przyjemne, ani pachnące, ani komfortowe... A na ten Poligon też mam z 20km.

Napisano

A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). 
A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko.

Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać...

Napisano

@Kasia

spotykamy sie na masie i z masy jedziemy na ognisko. Chyba, ze nasi znajomi jeszcze do nas dolacza po pracy  to chwile na nich poczekamy. Wiec start bedzie cos kolo 19:30 bo jeszcze trzeba wejsc do sklepu po prowiant

Napisano

A ja mogę jechać w nocy na rower w sumie jak ktoś woli, tylko prosiłbym o posiadanie świateł odpowiednich do takiej jazdy (nie, zestaw lampek za 5,99 z biedronki nie jest odpowiedni). 

A jak nie będzie chętnych to rozważę ognisko.

Ale tu problem bo silenoz będzie próbował ściągnąć ode mnie długi zapewne:P Więc staram się go unikać...

ale co, długi za lampkę nie z biedronki  :icon_cool: ?

Napisano

Coś mamy chyba pecha ostatnio do naszych spotkań. Miejmy nadzieję że się wypogodzi do piątku. na razie widzę ze ma być wtedy kolo 20 stopni.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

18.00 Pasaż Schillera

Odnajdujemy się w grupie / zbieramy chętnych na ognisko i jedziemy po zaopatrzenie do sklepu. Czyli pewnie na poligonie będziemy ok. 19.00. Pogoda zdaje się, że będzie spoko.

Napisano

no właśnie, jest plan jakiś dziś?

No bierz kielbase w dlon... (ykhm...) i przyjezdzaj :D

na razie pewni jestesmy my, czyli Pixonik, ja i Monika... Reszte zbieramy.. Stopa byc moze tez bedzie jak mu sie uda wyrwac z pracy (mam nadzieje) i na reszte czekamy

edit Pixon

Będzie też stopa, doktorek, szalik (mój kuzyn)

Napisano

Piszę obecnie z HQ księgowości na Łódź. Zgłaszam swoje przybycie, nie wiem czy będę o 18.00 w pasażu, czy bezpośrednio pojadę na poligon. Prawdopodobnie użyje swojego Amexa aby się tam dostać biznes class. W każdym razie, dam radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...