cyroniok Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam pragnę kupić nowy licznik sigma moje pytanie brzmi czym różni się Sigma Sport BC 16.12 od SIGMA SPORT BC 12.12 z tego co sam wyczytałem to BC 12.12 ma - funkcja oszczędności paliwa podczas wycieczki - funkcja oszczędności paliwa całkowita. wiem ze to zbędny bajer ale BC 16.12 tego nie ma a jest droższy i to sporo o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 zobacz na tej świetnej stronce http://google.pl są podane pełne specyfikacje wystarczy tylko porównać (popatrz na kadencję)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Zawsze też można wejść na stronę producenta i popatrzeć na tabelę porównawczą wszystkich modeli z serii Topline 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.