Skocz do zawartości

[Zbiórki, Śląskie] Dolomitowskie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przepraszam ale nie jestem rodowitym Ślązakiem. Jednym słowem jestem przyjezdnym gorolem ): Więc bardzo cię przepraszam że nie zrozumiałem )::

Napisano

Dobra dobra koniec offtopu jak chcesz to kupuj i jak coś to na pw :D Dalej czekam na ekipke ale się zapowiada że nasza wyprawa za szybko się nie odbędzie boo śnieg za oknem ):

Napisano

Jedźmy jutro około 8. Może Nakło Chechło Żyglin Bibiela. Powrót przez Ossy Kozia Góra Radzionków. Wyjdzie ze 40+. Miejsce zbiórki? Inne pomysły-propozycje?

Napisano

Ja bym pojechał jutro ale dzisiaj Mariusz dał mi popalic i musze troszke sam posmigac formy nabrac.

Napisano

A co myślicie o jeździe wokół pogorii 4 ? w jakieś weekendy? genrealnie miejsce spotkania wolałbym w miare blisko żebym nie musiał wsadzać roweru w samochód :) jakby co Łazy są pomiedzy Zawierciem a Ząbkowicami

Napisano

hehe ... większość tutaj to okolice Bytomia i Tarnowskich Gór ... wycieczka na Pogorie 4 + kółko to dla nas wycieczka niewiele mniej niż 100 km :)

No ale ... jak będą chętni dlaczego nie :) ale koniecznie trzeba wytyczyć trasę dojazdu maksymalnie poza asfaltem :)

Pozdro

Napisano

Święta panocku ... cza rodzinka uszczęśliwić swoim towarzystwem ...

Jedno co mogę zrobić to zaraportować stanu nawierzchni na Dolomitach ... ten kawałek co dziś przejechałem to >> bagno.

Nie ma nic twardego czego opona nie zabierze :)

Pozdro

Napisano

Ostatnimi czasy nawet nie mam sił i nerwów by wjeżdżać w jaki kolwiek teren. Ostatnio byłem tydzień temu i gdy to wszystko się nie wysuszy to nie mam ochoty na kąpiele błotne tym bardziej że potem trzeba rower czyścić z 3 godziny ... Więc na razie szosa szosa i jeszcze szosa nam zostaje panowie ):

Napisano

Bardzo fajną trasą się dziisaj przejechałem, około 15% to teren ( dzisiaj błotnisty :) ) reszta asfalt ale po za fragmentem na dojeździe do wiesZowej to wszystkie drogi rzadko uczęszczane przez samochody.

Może ktoś chętny na taki objazd w najbliższym czasie ( ale po świętach ) i może jeszcze więcej terenu niż szosy?

<iframe src="http://www.endomondo.com/embed/workouts?w=lAsex8wJ8t4&width=580&height=600&width=950&height=600" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Napisano

W kierunku Wieszowej bardzo często śmigam ostatnimi czasy jest to super trasa :D

W przyszłym tygodniu nie dam rady z powodu pracy ale za 2 tygodnie może gdzieś skoczymy? Tak do 80km max i z v śr max 25km/h bo na razie chyba szybciej nie dam rady :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...