Skocz do zawartości

[warszawa - akcesoria]

rodick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podajcie namiary na ciekawe dobrze zaopatrzone sklepy z akcesoriami do rowerków W Warszawie. Przede wszystkim chodzi o cene, tzn nie musi to byc badziewny sprzet z Chin ale tez markowy, ktory bylby sprzedawany po cenach konkurencyjnych do allegro.

pozdr

Napisano

heh widzisz sprzedawcom ciężko jest sprzedawać po cenach sklepów internetowych. Muszą w końcu płacić za wynajem lokalu, (+koszy z tym związane). Sprzedawcy internetowi nie maja tego problemu, bardzo czesto mają magazyn 'w piwnicy', a wszelkie sprawy organizacyjne odbywają się drogą elektroniczną. Dzięki temu mogą sobie pozwolić by cenę przedmiotu pomniejszyć o różnicę z tym związaną.

Zaletą sklepów stacjonarnych jest ich fizyczność. Można dokładnie obejrzeć co się kupuje. (albo obejrzeć i kupić w necie jak robi bardzo wielu). Poza tym niejako większą pewność wzbudza u nabywcy fizyczna placówka - nawet jeśli chodzi o sprzedawcę internetowego.

Ale to tak na marginesie :)

Tak czy inaczej ze swieczką będziesz szukał sklepów które będą mieć ceny jak allegro. (chyba ze akurat na allegro daną rzecz sprzedają po cenach katalogowych - wtedy już można szukać w sklepach stacjonarnych).

W Warszawie dość przyzwoite ceny mają sklepy przy polibudzei na ulicy nowowiejskiej. Nie cierpię tych sklepów, bardzo drażnią mnie sprzedawcy (kiedyś była spoko kobieta w 'cyklopie' ale odeszła...na emeryture:) ) ale trzeba im przyznać ze ceny mają nie az tak straszne choc do allegro sporo brakuje...

pozdrówko

Napisano

Podpisuję się pod "maćqiem"... Na nowowiejskiej mają dużo dobrych i w miarę tanich rzeczy...

Faktycznie szkoda że w cyklopie nie ma już tej babki(znała się dobrze na bikach) teraz jest jakiś koleś nie szprechający po angielsku(samemu trzeba czytac etykietki towarów)...

Jest jeszcze skiteam ale tam i ilość osorzętu( ;) ) i ceny przytłaczają...

bylem tam ostatnio(na karolkowej)... Dawno nie widziałem tak pustego i zarazem tak zapchanego sklepu...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie do końca się z wami zgodzę, bo sam mam przykład na dwóch częściach które wyszły mnie taniej niż na allegro. jedna to była lampka którą najtaniej na Allegro można kupić za 45zł + 6.50 zł koszt przesyłki a w sklepie na Al. Krakowskiej zapłaciłem za nią 48zł. Druga rzecz to pedały które najtaniej można kupic za 69.90zł + koszt przesyłki(różny u wielu sprzedawców) na Allegro a u kolegi ze zniżką kupiłem je za 65zł. Trzeba szukać i sprawdzać ceny gdzie się tylko da.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Tanio na nowowiejskiej...haha...polecam sklep na ulicy Gibalskiego-taniej i maja duzo wymyslnych czyt. trudnodostepnych akcesoriow!

Napisano

ja mam takie pytanko . wiecie moze gdzie są jakies hurtownie rowerowe w warszawie????? chce zalozyc serwis ale muszę sie gdzies zaopatrzyc w części:D:D:P

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Niepodległości 121/123 ( po stronie, na której ulica ma kierunek jazdy na ursynów ale z metra wychodzisz jak najbardziej na północ ) i masz ten sklep przed sobą - łatwo poznać po wywalonych na dwór rowerach authora.

Ceny zazwyczaj wychodzą bardzo podobnie do allegro n.p.:

- pedały author f61 na allegro 56zeta + koszt przesyłki ( jakieś 7-9zeta ) + koszt przelewu jeśli ktoś płaci n.p. na poczcie tam kosztują 62zeta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...