krzysiek9110 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Witam, w zeszłym roku zakupiłem Kross evado 1,1 i potrzebuję pomocy. Wcześniej rozbierając suport nie miałem problemu a tu jest. Nie przerywam sezonu więc chciałem zajrzeć do środka bo coś zaczęło mi stukać. Lecz nie mam pojęcia jak się do tego zabrać (nie uszkadzając) patrzyłem na allegro ale zastanawiam się czy nie są jakieś różne rozmiary tych kluczy. Lubię sobie podłubać więc nie mam zamiaru do mechanika oddawać zwłaszcza że nigdy nie korzystałem więc nie wiem na co trafie.
spons92 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 KLUCZ DO OSI SUPORTU ZE STABILIZATOREM BIKE HAND (3018159813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Prawdopodobnie wystarczy dokręcić miski. Pamiętaj, że z prawej strony roweru miska ma lewy gwint.
krzysiek9110 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Wiem wiem, już nie jeden składałem:) tylko właśnie się zastanawiałem czy one są uniwersalne. Pytałem się u takiego faceta (z targu- handluje rowerami) mówił żeby uważać bo różne rodzaje są. Dzięki:)
Mod Team Puklus Napisano 19 Lutego 2013 Mod Team Napisano 19 Lutego 2013 No sa różne rodzaje do rożnych suportów wkłady kompaktowe są takie same, łożyska zewnętrzne mają inne mocowania podobnie jak suport rozbieralny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.