Synergy Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Czy piastę pod śrubę można zmienić na szybkozamykacz poprzez zmianę osi? Czy one są w tym samym rozmiarze?
seraph Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 TAK można pod warunkiem, że konusy i nakrętki kontrujące też wymienisz. Oś drążona pod szybkozamykacz jest delikatnie szersza, ale bez problemu śmiga
LUKASZ1980 Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Wymieniasz oś na drążoną i po krzyku.Oś drążona jest krótsza,od tej na śruby.
Synergy Napisano 16 Lutego 2013 Autor Napisano 16 Lutego 2013 Wymieniasz oś na drążoną i po krzyku.Oś drążona jest krótsza,od tej na śruby. Super Dzięki. Nie byłem pewny czy te osie są tak samo szerokie. W takim razie wiem wszystko temat do zamknięcia
swimfan Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Zalezy co masz zmierz srube, jak dla mnie jesli masz 10mm powinno sie dac,jedyny problem moze wystapic w dlugosci gwintu na zacisku(zalezy od zacisku).Tyle z teorii.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.