Skocz do zawartości

[Amortyzator]Reba, Sid - leżaki magazynowe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wie ktoś, gdzie jeszcze można dostać fabrycznie nowe Reby lub Sidy (golenie 32mm) z piwotami? Najlepiej w PL, ale jak cena dobra, to i gdzieś w UE może być.

Napisano

Reby i Sidy z piwotami - cięzko będzie. Widziałem ostatnio leżaki magazynowe RS Judy

Wie ktoś, gdzie jeszcze można dostać fabrycznie nowe Reby lub Sidy (golenie 32mm) z piwotami? Najlepiej w PL, ale jak cena dobra, to i gdzieś w UE może być.

• Mod Team
Napisano

Z tego co wiem Sidy ciągle występują z piwotami ale mniej więcej tak często jak polska libacja na księżycu :P Znaczy widziałem sida 2010 z piwotami wiec nie taki stary, ale do kiedy jes z piwotami robili to nie wiem.

rockshoxsidteampoplo331.jpg

• Mod Team
Napisano

No wiesz różnica miedzy reconem a sidem jest pokaźna i w wadze i w działaniu ... jak ktoś szuka sida to raczej wysokiej półki.

Napisano

Recon mnie nie urządza, chcę duala.

Puklus - powiedz jeszcze gdzie można nabyć takiego sida, jak na zdjęciu w dobrej cenie :P.

Natomiast sid z allegro jest fajny, ale do treningów, sztywność i działanie mocno odbiega od współczesnych amorów. Posiadam sida race 2007, generalnie świetny amorek, ale sztywność ( a raczej jej brak) skłania mnie do zmiany.

• Mod Team
Napisano

Szukał bym na marsie ... albo jowiszu bo u nas raczej nie znajdziesz ... jak widać modele takie są a na pewno rocznik 2010 ale ja takiego chyba nie widziałem na oczy. pozostaje wymiana na tarcze ale szukani innej alternatywy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...