Skocz do zawartości

[do 2300zł] 3 propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. W najbliższym czasie czyli około tygodnia zamierzam kupic rower mam 3 propozycje. Będę go uzywał 30% asfalt 70% bezdroza. Waże 100kg. 180cm.wzrostu. Do wydania około 2300zł, proszę o opinie która z moich propozycji jest godna uwagi,jestem również otwarty na inne propozycje. Dziękuję i pozdrawiam.

Schwinn Mesa LTD - Rower.com.pl - sklep rowerowy ACTIVA , rowery mtb, akcesoria rowerowe, tandemy, cruisery

Rower Kross HEXAGON X9

Kross Level A6 2012

Napisano

Ja proponuje krosa zanalazłem coś takiego chyba w dobrej cenie tu http://www.skleprowerowy-duda.pl/pl/p/Kross-Hexagon-X9/4659

Witam wszystkich. W najbliższym czasie czyli około tygodnia zamierzam kupic rower mam 3 propozycje. Będę go uzywał 30% asfalt 70% bezdroza. Waże 100kg. 180cm.wzrostu. Do wydania około 2300zł, proszę o opinie która z moich propozycji jest godna uwagi,jestem również otwarty na inne propozycje. Dziękuję i pozdrawiam.

Schwinn Mesa LTD - Rower.com.pl - sklep rowerowy ACTIVA , rowery mtb, akcesoria rowerowe, tandemy, cruisery

Rower Kross HEXAGON X9

Kross Level A6 2012

Napisano

Z pewnością najlepszy z tych modeli będzie Kross level a6. Teraz warto jeszcze zwrócić uwagę czy jest to model który opiera się na v-kach czy też posiada już hamulce tarczowe. Skoro to model z 2012 roku to z pewnością na tarczach będzie droższy aniżeli 2300 zł , jednak w przypadku v-ek cena może oscylować w granicach 2000zł.

Ale skoro masz w tych granicach rozważać kupno roweru to można pomyśleć nad Kellys Magic Master (2012 - jeśli jest dostępny bo na stronie którą podawałeś widnieje taki model) . Oczywiście gdy budżet pozwala , jeśli nie to proponuje kross level a6 v-brake.

Napisano

Tylko jest kwestia, czy z Twoja spora nadwaga wytrzymasz na Krossie A6,bo to rower sportowy, plecki bola, bo pozycja na rowerze mocno pochylona. Ja bym raczej optowal, przy X9.

Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...