repak59 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Potrzebuje jakiegoś kuriera do wysyłki roweru. Cena do 50zł. Rower: Kross Level A4 waga ok. 15kg
refiko Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Powiem szczerze, że będzie ciężko. Ty czy ja, czyli człowiek "z ulicy" dla firm kurierskich jest wręcz klientem niepożądanym i obawiam się, że wysyłka roweru może być wielokrotnością tej kwoty. Kilka lat temu gdy wysyłałem drogi, naprawdę drogi amortyzator ostatecznie wysłałem DHL i kosztowało mnie to 100zł bez kilkunastu zł. Być może coś się zmieniło od tamtej pory, ale myślę, że nie wiele.
OrzelPiotr Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Musisz znaleźć kogoś z podpisaną umową, bez niej koszty będą wysokie - druga sprawa osoba music być zaufana - kwestia płatności, reklamacji.
mateusz0595 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jak jeszcze potrzeba to napisz do mnie na gg43963335 lub PW załatwię kuriera.
Mod Team mrmorty Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Napisano 7 Lutego 2013 jest tego na forum od groma!!! szukajka nie boli - proszę to potraktowac jako ostrzeżenie bez punktów z mojej strony!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.