MisiekTralala Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć roweromaniacy. Co myślicie o rowerze bez łańcucha? http://gospodarka.ga...kladak_bez.html Czy jakby jakaś duża firma typu Kross miałaby w swoim asortymencie taki rower, to ulice naszych miast zapełniłby się takim wynalazkiem? Chcialibyście czymś takim jeździć? Czekam na wasze opinie
kubzys Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Może to i wygodne w transporcie i w ogóle, ale niestety nie dla mnie - nie ta pozycja. Poza tym miałbym pewnie obawy na początku, bo tyle koło zdaje się słabo dociążone.
MokryxD Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Dla mnie takie umiejscowienie pedałów oznacza koniec z jazdą.
artex232 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Bardzo słaby patent :/ Ja bym na pewno nie jeździł na tym ,,czymś,,
marcind Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Z tego co widać na filmie wygląda całkiem ciekawie, jeśli ta innowacja jest trafna i jazda byla by przyjemna to czemu by nie mieć takiego czegoś u siebie jednak jestem bardzo ciekaw jak długo wytrzymają te łożyska które są dość mocno obciążane podczas pokonywania nierówności .
MisiekTralala Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Ciekawe opinie. Czekam na więcej
marcind Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Szkoda bo bym go chciał na 1 miesiąc tak abym pojeździł do pracy czy małe wypady po lesie ,dystans jaki robię w miesiącu to +/- 800km pewnie wyszły by plusy i minusy "wynalazka" oczywiście jak by to wytrzymał
premier2 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 było już jakiś czas temu - zamykam [rower] rower przyszłości - strona 4 - Rowerowe forum na max! - Forum Rowerowe - Największe w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.