Skocz do zawartości

[rower] cube attention za 1900zł - czy warto go kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chcę sobię kupic rower cube attention ale mam jeszcze co do tego wątpliwości. Cena wynosi ok 1900zł. posiada części takie jak:

Rama: ALUMINIUM LITE

Widelec: MANITOU MINUTE LTD z blokadą skoku przy kierownicy

Przerzutka przód: SHIMANO DEORE

Przerzutka tył: SHIMANO DEORE XT SHADOW

Manetki: SHIMANO DEORE

Korba: SHIMANO

Koła: ALEXRIMS ZX24

Opony: SCHWALBE SMART SAM

Hamulce: MAGURA JULIE HP hydrauliczne tarczowe

Kierownica: EASTON MONKEYBAR

Mostek: EASTON

Sztyca: EASTON

Siodełko: SCAPE

Czy warto go kupic za taką cenę?

Dodam jeszcze, że rower jest w idealnym stanie.

Napisano

To może po prostu w tych pieniążkach kup nowe koła (lub tylko piasty), do tego hamulce i zostaje Ci jeszcze kupa kasy na amortyzator.

• Mod Team
Napisano
Chcę sobię kupic rower cube attention

Jeżeli chodzi o tego CUBE ze zdjęcia, to jest składak kolego. Rama pochodzi z lat wcześniejszych - w modelach z kolekcji 2012r. stosowana była już inna kolorystyka. Model ATTENTION nie miał też chyba nigdy w konfiguracji amortyzatora MANITOU, co najwyżej DART-a 3 i XT z tyłu to też chyba klasa wyższa jeżeli chodzi o rowery CUBE.

Poza tym jak wyżej koledzy Ci podpowiadają - na Twój wzrost rama zdecydowanie za mała.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Wiesz o czym jest rozmowa czy tak sobie zaproponowałeś?? Żarty sobie robisz czy o co chodzi?? W czym ten KTM jest lepszy od tego Cube na Rebie??

Ten Cube Attention jest bardzo dobrą propozycją do spokojnej jazdy w terenie. Nic mu tam nie brakuje. Więc to zależy gdzie masz zamiar jeżdzić i jakie masz oczekiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...