Skocz do zawartości

[muzyka] co polecacie

djdan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Szukam jakichś fajnych piosenek, żeby miło posłuchać je sobie w autobusie :D. Zależy mi na zarówno na utworach wykonawców takich jak DZEM, T.love, itp (polskich, ale nie jakieś teksty o duperelach) jak i jakichś fajnych remixach (no wiecie- od czasu do czasu umcia umcia nie zaszkodzi). Może być też dobry rock (nie mylić z metalem, czy jakimś darciem w mikrofon bez opamiętania), ale zaznaczam, że offspring i RHCP znam na pamięć :D.

Generalnie jakieś wpadające w ucho melodie (i nie pisać mi Koko koko xD)

Czekam na konkretne utwory.

Z góry dzięki!

Pozdrawiam!

Napisano

Kurcze, nie o to mi chodziło ;) Wolę raczej szybsze, takie rytmiczne. Najlepiej gitarowe granie. (np. Nickelback)

Ale może skupmy się na remixach, bo takie legendarne PL piosenki to znam. Znacie jakieś dobre remixy? Prosiłbym od razu jakiś link.

PozdROWER!

:D

Napisano

kadargo- doszedłem do strachy na lachy :D

Darek1990- linkin park- słyszałem o nich i nawet mam kilka piosenek- dzięki!

Jeszcze jakieś propozycje?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

O kurcze temat rzeka. Co ja lubię i tobie proponuje: ACDC, Blink 182, Billy Talent, Good Charlotte, Guns N' Roses, Kiss, Limp Bizkit, i na koniecmój konik Rammstein.

Jeśli czegoś z powyższego nie słuchałeś to niech cię nie zmyli data wydania płyty dajmy na to 1974r ;].

Brzmienia w tym gatunku są wciąż aktualne.

Pozdrawiam, DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...