djdan Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Witam! Szukam jakichś fajnych piosenek, żeby miło posłuchać je sobie w autobusie . Zależy mi na zarówno na utworach wykonawców takich jak DZEM, T.love, itp (polskich, ale nie jakieś teksty o duperelach) jak i jakichś fajnych remixach (no wiecie- od czasu do czasu umcia umcia nie zaszkodzi). Może być też dobry rock (nie mylić z metalem, czy jakimś darciem w mikrofon bez opamiętania), ale zaznaczam, że offspring i RHCP znam na pamięć . Generalnie jakieś wpadające w ucho melodie (i nie pisać mi Koko koko xD) Czekam na konkretne utwory. Z góry dzięki! Pozdrawiam!
kadargo Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Anouk, Papa Roach, Seether, Skunk Anansie, Strachy Na Lachy, Ying Yang Twins, Die Happy...etc.
djdan Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 Kurcze, nie o to mi chodziło Wolę raczej szybsze, takie rytmiczne. Najlepiej gitarowe granie. (np. Nickelback) Ale może skupmy się na remixach, bo takie legendarne PL piosenki to znam. Znacie jakieś dobre remixy? Prosiłbym od razu jakiś link. PozdROWER!
kadargo Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 No to chyba nie słuchałeś nic z tego skoro, to nie jest szybkie i rytmiczne.
Darek1990 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 polecam Linkin Park,stare utwory jak i najnowszą płytkę
djdan Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 kadargo- doszedłem do strachy na lachy Darek1990- linkin park- słyszałem o nich i nawet mam kilka piosenek- dzięki! Jeszcze jakieś propozycje?
kadargo Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Szybko przesłuchałeś wszystkie dyskografie, mi to zajmuje kilka bitych dni... ale ok.
Kaszter Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 A ja od siebie dodam three days grace, muse, skillet i the white stripes.
djdan Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Jeszcze jakieś propozycje (jakieś remixy- konkretne pojedyncze nazwy utworów) Pzdr!
kadm Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Może spróbuj tych panów, może Ci podejdą, a Twoje warunki spełniają.
Ryki Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Polska Muza skonczyła się na rocku lat 80 http://www.youtube.com/watch?v=KDazSUA3y8A&hl=pl&gl=PL
Mod Team Pixon Napisano 3 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2013 Green Day, System of a Down?
Sol Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Jeszcze jakieś propozycje (jakieś remixy- konkretne pojedyncze nazwy utworów) Pzdr! Kolega chyba jeszcze słucha, bo coś zamilkł. Ale jakby co wrzucam absolutny top topów, nie ma lepszej muzy, remiksów czy jak im tam. http://www.youtube.com/watch?v=VFImSCf6fSg
refiko Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 O kurcze temat rzeka. Co ja lubię i tobie proponuje: ACDC, Blink 182, Billy Talent, Good Charlotte, Guns N' Roses, Kiss, Limp Bizkit, i na koniecmój konik Rammstein. Jeśli czegoś z powyższego nie słuchałeś to niech cię nie zmyli data wydania płyty dajmy na to 1974r ;]. Brzmienia w tym gatunku są wciąż aktualne. Pozdrawiam, DD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.