DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Możemy się spotkać umnie jak ostatnio i stamtąd już jedziemy na północ Jakieś XC, jak najmniej asfaltu, ok 60 km. Godzina, powiedzmy 10.30 ? Jest OK ? Pasowałoby mi Tzn. gdzie u Ciebie? Najlepiej by mi pasowała w pobliżu dworca żebym nie musiał przez pół miasta później cisnąć Jak wysiadałbyś na Chorzów Miasto, to mogę Cię zgarnąć tak chwile po godzinie 10 i podjedziemy do Marcina.
flyman Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 XC, polnoc, czyli slask i znane Tobie Marcin okolice rowerowe?
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Na Chorzów Batory byłbym o 10:33 Sądzę, że jak przesuniemy start całej grupy na 11, to nic się nie stanie. Marcin, co Ty na to ? Łukasza bym zgarnął z Batorego i pojechalibyśmy do Ciebie.
atizylak Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Marcin a gdzie to jest u Ciebie? Podaj adres albo najlepiej punkt na gogle maps to też wpadnę chyba. Albo mogę też być o tej 10,33 na Stacja PKP Chorzów Batory.
Buno Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Będę też na dworcu o 10:33 Srebrny Trek 8000 jakby coś. Przy głównym wejściu?
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Marek, Adam ; spotkamy się na pkp Batory i pociągnę Was do Marcina. Dalej to już jego inwencja Twórca nas poniesie
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 XC, polnoc, czyli slask i znane Tobie Marcin okolice rowerowe? Tak Mogę zagwarantować, że będzie najtrudniej jak tylko się da
atizylak Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Ok Devilek i Lucass. To bede na na batorym kajs przed wejściem głównym.
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Ostatnio było łatwo ? Kilka asów w rękawie jeszcze mam, a szczerze powiedziawszy to przy Beskidach te trasy to takie przedszkole
blackiwan Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 to co w niedziele jakiś wypad w mniejsze górki ? Jura ?
dondo Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Może sobota z rana? Mam wtedy czas i mógłbym zabrać jedną osobe bo będe miał jeden uchwyt wolny na dachu auta.
MartinH Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja chętnie, ale wszystko zależy od pogody i od tego co powie jutro chirurg po zdjęciu szwów Ja mam dwie opcje: Śląski i klasyk Czantoria-Kubalonka lub Beskid Mały, Przełęcz Kocierska i pętelka na Leskowiec czerwonym i powrót zielonym, tylko że tutaj dojazd samochodem, ja mógłbym wziąźć jedną osobę, może dwie.
DEVILEK Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 A może klasyk Czantoria-Kubalonka zostawimy na weekend majowy ?
MartinH Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Marcin, dla mnie wszystko jedno, aczkolwiek w weekend majowy będą na tej trasie tłumy. Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy. Dwa rowery zmieszczę na pewno 3 będzie problem, ale myślę, że po zdemontowaniu kół wejdą
DEVILEK Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja sobotę chyba do pracy idę, a później czeka mnie ciężki tydzień, także odpadam w ten weekend raczej z górami. Tłumy ; aż tak źle chyba nie będzie, chociaż wiem, że to popularny szlak. Jak coś, to jesteśmy w kontakcie. ps. opony w końcu odbiorę
Buno Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Jeśli nie uda mi się namówić rodziców na rychlebskie ścieżki w ten weekend to chętnie się z kimś zabiorę gdziekolwiek
blackiwan Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 a może te Rychleby,bo jeszcze tam nie byłem,a strasznie mnie tam ciągnie.
atizylak Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja bym kajś skoczył , mnie niedziela pasuje, bo w sobotę nie wiem jeszcze czy do roboty nie będę szedł.
beskid Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy. Jak byś miał Marcin ochotę to od majowego długiego weekendu jestem do dyspozycji. Może odłożysz zatem ten Leskowiec
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.