GhOsTwrc Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 I co jak go przygotujesz w czwartek to do Soboty nie bedziesz jeździł?
MokryxD Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Pewnie przygotuję go w piątek, ale raczej nie planuję dłuższych tras, więc mój "miastowy" starczy. O ile uda mi się wyciągnąć łańcuch spod kasety i wyprostować przerzutkę. Nie wiem, co mój ojciec tworzył, ale mu wyszło.
MixingHead Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Ktos z transportem byłby chetny http://szaga.fla.pl/ ? Opłate startową za jedną osobe podzielic na pół i jazda bez napinki.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 oddam troche gratow z kands'a maestro 2011 : amorka, kierowniczke, mostek. plus troche czesci do v-brake'ow. to za darmo. za jakies dobre piwo lub kilka dobrych piw mam do oddania kierownice i sztyce z northec'a cayon 2 xl. najlepiej odbior we wroclawiu. pozdrawiam.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 oddam troche gratow z kands'a maestro 2011 : amorka, kierowniczke, mostek. plus troche czesci do v-brake'ow. to za darmo. za jakies dobre piwo lub kilka dobrych piw mam do oddania kierownice i sztyce z northec'a cayon 2 xl. najlepiej odbior we wroclawiu. pozdrawiam.
MixingHead Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Serwis z prusa został przeniesiony na poniatowskiego - to tak na przyszłość jak lokal zostanie zagospodarowany przez innego najemce i kartka z info zniknie.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 na bolka prusa byly 2 serwisy. ostal sie tylko jeden, naprzeciwko szkoly.
MokryxD Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Ma ktoś we Wrocławiu Cube Reation/LTD w rozmiarze 18 lub 20" oraz Accent Peak 26 w rozmiarze M - 19". Jeżeli tak użyczyłby ktoś sprzętu na chwilę do przymiarki?
MixingHead Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 a tak o http://izerskawyrypa.mcrace.pl/regulamin/
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 O 17 pod lwami na jana pawła się umówiłem z Voivodem. Pojedziemy w stronę kozanowa/leśnicy. Żółto-niebieski rower. Zapraszamy (nie ma się co obawiać o kondycję, rozmawiać też nie trzeba )
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Planowane single Kozanowskie,Las Mokrzański,spontan bez napinki.Zapraszamy
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Wstępnie 2 osoby mi sie zadeklarowały, ze dołączą
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 No to super.Może jakieś ognisko w planie ?....Weździe preparaty na latające wampiry .
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie wiem czy az tyle czasu będzie. Ewentualnie grill jednorazowy i gdzieś bliżej sie wybrac. Uzgodnimy na miejscu.
Katurbo Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 O 17 pod lwami na jana pawła się umówiłem z Voivodem. Pojedziemy w stronę kozanowa/leśnicy. Żółto-niebieski rower. Zapraszamy (nie ma się co obawiać o kondycję, rozmawiać też nie trzeba ) Będę, niebieskie Bianchi.
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Hot news .obsuwa 30 min......ale i tak postaram sie być.
Voivod Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Oj...sie porobiło.Wyszło sympatycznie w km.Tomek graty za życiówkę i za pościg za "cienkom kiszkom", masz kopyto !!! Szymek musisz nas oprowadzić do swoich "wiejskich"traskach przy najbliższej okazji.Wielkie dzięki Panowie i do next ustawki.
MixingHead Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Jak mogłem mu odpuścić skoro się ewidentnie zaczepiał
MixingHead Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Jeszcze muszę podliczyć, ale najpierw do jelcza skoczyłem, potem wojnowice. A z chłopakami ponad 60km wyszło. Czyli tylko mi pękła wczoraj setka. Dam znać jak bardzo pękła ;p
Voivod Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 a Wy nie na jagodowych ... WTF? Jak mogłem mu odpuścić skoro się ewidentnie zaczepiał może dzieciak pomyśli,że na "grubych kiszkach" też można sie zorbujać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.