bartezz Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 Witam! Muszę kupić rower crossowy. Polecono mi polskiego Northteca Caledona. ROWER CROSS NORTHTEC CALEDON 28" ALIVIO SALE! (2725001966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Widziałem na żywo,przejechałem się,jest ok. Czy w tym przedziale polecacie coś innego. Patrzyłem jeszcze na Kellys'a Saphixa i Gianta Roam 3.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 mam ich cayona xl 29 od jakiegos czasu i poza marnymi pedalami, plastikowy korpus szybko sie wyrobil i pojawily sie chrobotania przy pedalowaniu, rower i osprzet chodza bez zarzutu. zamawiajac bezposrednio u producenta dostaje sie gratisowy transport i troche z ceny mozna urwac... pozdrawiam.
bartezz Napisano 7 Listopada 2012 Autor Napisano 7 Listopada 2012 Northtec Caledon 1200zł Kellys Saphix 2011 1400zł Giant Roam 3 1499zł Jednak Northtec? Wszystko na to wskazuje jednak nie znam nikogo kto go posiada. Mam kumpla z Saphixem i bardzo chwali.
MrPawcio Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 hmmm... 14,5kg ? trochę ciężki jak na cross-a.Mój z tarczami waży 13kg. Po osprzęcie wygląda nawet,lecz w przedziale do 1500 zł wolałbym kupić Giant-a bądź Kross-a Możesz też poszukać rowerów używanych,większość z nich jest b.dobra.
kaeres Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Co masz za cross z Krossa, że waży 13kg z pedałami i tarczami ?
MrPawcio Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Evado 1.2.Jak na rower cross-owy to dużo bo Northtec ma "V-ki" które ważą dużo mniej od tarcz. W rowerach typu cross to może nie wygląda ale dla początkującego rower który jest ciężki utrudnia jazdę (górki itp.)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.