Aderdinos Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Witam, To mój pierwszy temat i prosze o wyrozumiałość. Mam na razie 15 lat. Planuję wstawić u siebie w rowerze przerzutkę Shimano xt fd m-711(down swing). Mam ramę Kellys Scapre z rocznika 2009 jest na niej miejsce na 2 bidony. Problem polega na tym, że nie wiem czy ona będzie do niej pasować, bo czytałem, że w niektórych ramach nie można ich wstawić, więc proszę o pomoc. Z góry dzięki
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2012 Mod Team Napisano 3 Października 2012 A jaki rozmiar twojej ramy?
Aderdinos Napisano 3 Października 2012 Autor Napisano 3 Października 2012 A jaki rozmiar twojej ramy? 17,5
Aderdinos Napisano 5 Października 2012 Autor Napisano 5 Października 2012 Przesyłam jedno zdjęcie ( z długością od zębatki największej tarczki do mocowania pod bidon) ;D
beskid Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 W kwestii insertów pod bidon nie powinno być problemów bo są dosyć wysoko.
premier2 Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 powinno pasować. W moim Kellysie(19,5") miałem przez moment taką przerzutkę i nie było żadnych problemów z montażem, aktualnie jest tam top swing LX
dziobolek Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Też tak uważam, ale na wszelki wypadek zmierzyłem przed chwilką swoją, no i odległość od krawędzi największej zębatki do górnej krawędzi obejmy wynosi ok. 6cm. Zmierz, czy Ci wejdzie, ale "na oko" widać, że powinno pasować. W moim staruszku też jest miejsce na dwa bidony, no i obejma wypadła między śrubami, co dziś nie jest żadnym problemem, bo można dostać koszyki które radzą sobie z tym bez niczego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.