Skocz do zawartości

[korba] Stary SLX 10rz, nowy SLX 10 rz.

AntyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co z zębatkami, są identyczne jak w poprzedniej generacji, cokolwiek pod względem technicznym. Innymi słowy czy jest sens dopłacać 100zł do nowego SLX.

Napisano

mysle za najistotniejsza jest waga ramion, zebatki i tak zreguly sie wymienia

Niby o tym wiem, ale jednak jakby mnie to nie dotyczyło. Mam korbę STX, łańcuch i kasetę wymieniałem już mnóstwo razy(przeskakiwały nawet), a blatów nie musiałem nigdy. Podobnie w sumie było z cantleverami STX RC, nigdy nie musiałem w nich wymieniać klocków jakby były z jakiegoś kosmicznego materiału.

Napisano

czasami wymienia sie na lepsze, nie koniecznie zuzyte zebatki, ja jeszcze zadnej zebatki nie zajezdzilem, a to nie dlatego ze malo jezdze, tylko ze bylo ich chyba z 15

Napisano

Mam korbę STX, łańcuch i kasetę wymieniałem już mnóstwo razy(przeskakiwały nawet), a blatów nie musiałem nigdy. Podobnie w sumie było z cantleverami STX RC, nigdy nie musiałem w nich wymieniać klocków jakby były z jakiegoś kosmicznego materiału.

Było mineło i już nie wróci jak to się mówi. Nie masz nawet co silić się na porównania co do wytrzymałości osprzętu z tamtego okresu a dzisiaj, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...