BuyBike Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Witam, mam pytanie : czy do Hollowtech też spasuje ten klucz. Pytam bo aktualnie nie jestem bardzo w temacie czy Hollowtech i Hollowtech II mają w konstrukcji jakieś znaczące różnice? http://allegro.pl/show_item.php?item=2625135611 z góry dziękuję za odpowiedź
Mod Team michuuu Napisano 19 Września 2012 Mod Team Napisano 19 Września 2012 Obudowa łożysk zewnętrznych jest taka sama.
wojtasin Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Hollowtech to ramiona puste w środku i mocowanie na kwadrat lub częściej na octalink, czyli miski są wewnątrz mufy i zazwyczaj wkręcane wielowpustem, hollowtech II to oprócz pustych w środku ramion także zintegrowana oś i miski z łożyskami na zewnątrz ramy i właśnie do takich misek jest ten klucz.
Synergy Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Aj przed chwilą zmieniałem suport to mogłem pokazać Rodzaje suportów A to jest klucz do hollowtech II czyli do suportów z zewnętrznymi miskami zdjęcie z mojej kozy:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.