wojtaszek Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Moja kierownica: Zoom, aluminiowa. Zauważyłem na niej, na środku taki jaśniejszy, trochę rudawy kolor. Ogólnie cała jest czarna. I wydaje mi się jakby się zrobiła taka łukowata, w relacji pionowej. Czy możliwe, że się wygięłą? Przejechałem się na niej dosłownie pare razy. Dotąd myślałem. że to może takie malowanie, choć na początku wydaje mi się, że tego nie było. Przed chwilą jednak przesunąłem dzwonek ze środka do rączki lewej, i w miejscu gdzie on był została czarna obwódka. (niedługo wrzucę fotkę)
adii22 Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Opcja jeden : masz stalową kierownicę a nie alu - sprawdź magnesem Opcja dwa : rdza pod stalowymi obejmami
twojastara Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 na sloncu czarny plowieje; jak chcesz sprawdzic czy jest krzywo - uzyj poziomicy i metra - sprawdz relacje prawej do lewej strony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.