grochu Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 wyszperalem na reddicie, czyż nie genialne? btw warto przegladac http://www.reddit.com/r/bicycling/
Garp Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Gorzej będzie, jak wjedzie na górę a potem coś się zepsuje Nie mówiąc o tym, że w Polsce zaraz właściciel dostałby jakiś mandat...
TheGie Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Nadmiar szczęścia ciekawie wygląda jako gadżet (ang./fr. Gadget). Jednak na naszych słowiańskich ziemiach zaraz by upolowali ten rower, pewnie jakaś cwaniura wspieła by się na dach busa/TiR'a
grochu Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 Myśle że nawet gościu stojący w kapturze niewinnie piłujący zabezpieczenie byłby dość widoczny na 3 metrach na drabinie/busie do tego pod latarnią
Tomash Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Nie daj boże, jak zrobisz tak jesienią/zimą przy niskich temp. Wracasz za godzinkę, a silnik ani drgnie, bo bateria się rozładowała Problem widzę też np. w tym, że niestety spora ilość latarni nie jest po prostu taką gładką rurą o równej średnicy. Często są jakoś ozdobione albo poszerzone na dole, i nie założysz urządzenia. Ale pomysł bardzo mi się podoba!
zekker Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 1. Stare i gdzieś się już przewinęło. 2. Migający 3MB animowany gif, to nie jest upragniona rzecz na jaką chce się trafiać w sieci. Poproś moderatorów o edycję do samego linka, a najlepiej znajdź wersję filmową.
grochu Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 mi sie nie przewinelo, mi sie gif podoba, tyle w tym temacie edit - chyba lubisz sie czepiać, no nie?
TheGie Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Myśle że nawet gościu stojący w kapturze niewinnie piłujący zabezpieczenie byłby dość widoczny na 3 metrach na drabinie/busie do tego pod latarnią Kto tu pisze o piłlowaniu szczypce i po zabawie Oraz pamiętaj, że pod latarnią najciemniej
zekker Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 mi sie nie przewinelo, mi sie gif podoba, tyle w tym temacie edit - chyba lubisz sie czepiać, no nie? Po prostu mam uczulenie na takie gify. Płynniej i nikt nie zmusza do pobierania zbędnych danych. Jak jest potrzeba wstawienia na forum, to są tagi "media".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.