Skocz do zawartości

[zabezpieczenie rowerowe] takiego jeszcze nie bylo, świetne !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gorzej będzie, jak wjedzie na górę a potem coś się zepsuje :) Nie mówiąc o tym, że w Polsce zaraz właściciel dostałby jakiś mandat...

Napisano

Nadmiar szczęścia :) ciekawie wygląda jako gadżet (ang./fr. Gadget). Jednak na naszych słowiańskich ziemiach zaraz by upolowali ten rower, pewnie jakaś cwaniura wspieła by się na dach busa/TiR'a :)

Napisano

Myśle że nawet gościu stojący w kapturze niewinnie piłujący zabezpieczenie byłby dość widoczny na 3 metrach na drabinie/busie do tego pod latarnią:D

Napisano

Nie daj boże, jak zrobisz tak jesienią/zimą przy niskich temp. Wracasz za godzinkę, a silnik ani drgnie, bo bateria się rozładowała :P

Problem widzę też np. w tym, że niestety spora ilość latarni nie jest po prostu taką gładką rurą o równej średnicy. Często są jakoś ozdobione albo poszerzone na dole, i nie założysz urządzenia.

Ale pomysł bardzo mi się podoba!

Napisano

1. Stare i gdzieś się już przewinęło.

2. Migający 3MB animowany gif, to nie jest upragniona rzecz na jaką chce się trafiać w sieci. Poproś moderatorów o edycję do samego linka, a najlepiej znajdź wersję filmową.

Napisano

Myśle że nawet gościu stojący w kapturze niewinnie piłujący zabezpieczenie byłby dość widoczny na 3 metrach na drabinie/busie do tego pod latarnią :D

Kto tu pisze o piłlowaniu :) szczypce i po zabawie :) Oraz pamiętaj, że pod latarnią najciemniej :)

Napisano

mi sie nie przewinelo, mi sie gif podoba, tyle w tym temacie ;)

edit - chyba lubisz sie czepiać, no nie?

Po prostu mam uczulenie na takie gify.

Płynniej i nikt nie zmusza do pobierania zbędnych danych. Jak jest potrzeba wstawienia na forum, to są tagi "media".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...