Olgaa Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 W przyszłą niedzielę chętnie wybiorę się na taką wycieczkę. Bo na jutro nie mam sprawnej dętki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4przemo77 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wczoraj juz nie zdazylem odpowiedziec, niestety mala imprezka byla i mnie zmogło :-) Faktycznie zapowiedzi pogodowe sa slabe. Przelozmy te wycieczke na przyszla sobote, tj: 13.08. Godzina startu do dogadania. Mozliwe tez przelozenie na niedziele 14.08. Czasu jeszcze troche jest to moze sie z tego zrobi jakis grupowy wypad. Raz juz te trase zrobilem. Jest przyjemnie i w miare płasko, a trasa przez poligon jest bardzo przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 13ty to początek dłuższego weekendu - na 99% gdzieś mnie poniesie. Ale może dzisiaj - jak nie teraz, to może później? A może na paradę smerfów? ps. wcale się nie dziwię że nie odpisałeś o 2 w nocy, ale dobrze, że napisałeś bo się zastanawiałam nad tą 11:30 Olgaa - a w tygodniu nie pisałabyś się na przejażdżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4przemo77 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 OK, w takim razie jedziemy. Pogoda robi sie wspaniala wiec zostaje po staremu. Start - 11:30, przejazd kolejowy na ul.Naramowickiej. Moj sprzet - Unibike Viper, szary kask Giro. Bede czekal na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Przemo - nieee!!! nie dam rady na 11:30! dlatego pisałam, żeby wcześniej. A moje "później" - to miałam na myśli popołudnie - najszybciej po 16tej. Sorry, jak wprowadziłam w błąd (zastanawiałam się na 11:30 ale to już niestety nie do zrobienia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Chyba się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgaa Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Olgaa - a w tygodniu nie pisałabyś się na przejażdżkę? Bardzo chętnie jutro już będę miała w pełni działający rower więc można się gdzieś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja własnie wróciłem Strzeliłem sobie 42km po malcie i cytadeli i chyba uszkodziłem moją Tore edit. Tora jednak uszkodzona więc na jakiś czas odpadam z wycieczkowych planów. Trzeba ją odesłać na gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greyline Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 a może w środę rano ktoś chciałby się wybrać? ja mogę nawet od 6 ewentualnie w piątek? anex? olgaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 jak w końcu wstanę rano - to 5:30 i pewnie kierunek Malta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dla mnie 5:30 zbyt ambitnie ale po pracy ~18.30 mógł bym śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anex Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 przecież Tora uszkodzona; a co do 18:30, to cały ambaras polega na tym, że po pracy nie mam aktualnie czasu; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Więc ja muszę czekać na naprawe tory a Ty aż będziesz miała czas więc może zgramy się w czasie i będziemy mogli pośmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fencer Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 to kto jutro przed południem pisze się na wycieczkę rowerową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4rc1n05 Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 moze ja bym sie pisal, gdzie ta wycieczka i w jakim tempie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fencer Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ludzie zaczną się zgłaszać dopiero w poniedziałek, albo w nocy we wtorek. najpierw wypisują, że chcą pojeździć rowerem a następnie nie zaglądają na forum przez kilka dni. i takim sposobem ten wątek ciągnie się od miesięcy a nikt jeszcze nigdzie nie pojechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Nieprawda. Ja byłam kilkanaście jak nie więcej razy na przejażdżkach zapowiedzianych na forum i to w bardzo różnym składzie. A że skradacie się do tematu..no cóż. Efekt jest jak widać. Pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Dokladnie, przeciez forumowo tutaj pekl Ring dookola Poznania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fencer Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 to kiedy ostatni raz miało takie radosne wydarzenie miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Masz jakiś problem @fencer, czy co? Np. ostatnio w niedziele spotkaliśmy się z Przemem i pokręciliśmy trochę po okolicy. A poza tym, to nie wszystkie ustalenia czynione są na forum. Ktoś rzuca hasło, a szczegółowo umawiamy się np. na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greyline Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 tak, umawianie się na gg na pewno pomaga osobom z mniejszym stażem forumowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Za 2h będę krążyła po Malcie i pobliskich lasach. Jak ktoś ma ochotę to siup fencer czekając na dogodną dla wszystkich porę i inne duperela można w życiu na rower nie wyjść. Ja najczęściej jeżdżę sama z różnych racji. Najczęściej problematyczne są pory dnia i mój czas wolny. Nie narzekam, samej też jest fajnie a przede wszystkim goni się swój czas/cel co daje sporo motywacji. Przykro, że rozpadła się grupa Growi (choć kilkoro nadal jest na fr.org), wyjazdy były przednie . Myślę, że nie ostatnie. Kilka razy byłam z SRM. Widziałam tu organizatorkę Magdę, zapraszała. Wystarczy chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4przemo77 Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Masz jakiś problem @fencer, czy co? Np. ostatnio w niedziele spotkaliśmy się z Przemem i pokręciliśmy trochę po okolicy. A poza tym, to nie wszystkie ustalenia czynione są na forum. Ktoś rzuca hasło, a szczegółowo umawiamy się np. na gg Dokladnie. Rzucilem temat na forum, spotkalismy sie i zrobilismy jakies 40 km po Naramowicach, Biedrusku i Suchym Lesie. Bylem ja i kolega Bartek. Zebraloby sie pewnie wiecej ludzi ale troche pozno mi sie pojawil pomysl. A dzis zrobilem traske Winogrady - Bogucin - Kobylnica - Jeżykowo - Kowalskie - Karłowice - Wierzonka - Kicin - Czerwonak - Winogrady. Nabilo 53 km przy sredniej 21 km/h. Milo, rekraacyjnie, przyjemnie, z przystankiem nad jeziorkiem. Jutro jade te sama trase, ale z mala modyfikacja. Przed Bugajem w lewo na Barcinek i Karłowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 @4przemo77, na przyszłość - polecam zrobić dodatkową pętelkę Biskupice - Jankowo - Promno - Pobiedziska, trasa przejeżdża przez dolinę Cybiny, wprawdzie podjazdy i zjazdy są dość krótkie ale choć trochę urozmaicają trasę. Potem możesz polecieć prosto przez Wroncyn/Tuczno itd, lub od razu wracać do Poznania krajówką. W okolicy jest dużo ładnych jezior (nie wiem nad którym się zatrzymałeś - Kowalskie?), osobiście najbardziej polecam J. Wójtostwo, Dębiniec oraz Stęszewskie. Położone w malowniczych miejscach, czysta woda, w tygodniu jest spokój cisza. Kowalskie zdecydowanie odradzam, czystość i bezpieczeństwo pozostawiają wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4rc1n05 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 dzieki za opis chlopaki, bede mial nowe trasy do wyprobowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.