Moonspell79 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Planuję 9 września zrobić 100km w terenie z Gdyni do Wejherowa "czarnym" i powrót "czerwonym" szklakiem PTTK. Start w Gdyni, miejsce do umówienia, ok godziny 9:00. Kto chętny?
szych Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 ja z wielką chęcią, ale dopiero za kilka tygodni. będę wolny, dam znać na PW
Herodot Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 "czarnym" i powrót "czerwonym" szklakiem PTTK. Masz świadomość, że ta trasa nie jest klasycznie rowerowa i w wielu miejscach wędrówka z buta Ciebie nie minie? Pytam, bo sam robiłem podejście do pętli od strony Wejherowa, ale po początkowym odcinku czarnym szlakiem dałem sobie spokój (lepiej jeździć na rowerze, niż chodzić po czarnym szlaku)...
Moonspell79 Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Tak wiem, że to jest trudna trasa, ale nie od razu z buta. Jest kilka miejsc gdzie trzeba podejść, bo jest za stromo, ale to normalne na pieszym szlaku. Chodzi o to, żeby nie było zbyt łatwo ... ma być trudno i ciężko czyli jak mówi Grzegorz Golonka - esencja MTB
Herodot Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Jest kilka miejsc gdzie trzeba podejść, bo jest za stromo, ale to normalne na pieszym szlaku. Dokładnie to miałem na myśli, jeśli tak to wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.