tasman199 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 mam giant xtc3 (2012) jak na razie zrobilem na nim 2,1 tys km mam takie pytanie ile bedzie kosztowac wymiana napedu(lańcuch, kaseta, ...) jak przyjdzie na to czas ??????
Fenthin Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Zapłacisz tyle, ile sobie określisz. Albo trochę więcej, być może trochę mniej. Wiesz, że są części tańsze i droższe?
doms Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 mam giant xtc3 (2012) jak na razie zrobilem na nim 2,1 tys km mam takie pytanie ile bedzie kosztowac wymiana napedu(lańcuch, kaseta, ...) jak przyjdzie na to czas ?????? Napęd 10rz czyli ok 200zł za kasetę i łańcuch.
Fenthin Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 A jak będzie chciał kupić FSA K-Force Light z czujnikiem mocy SRM? Przecież to 14 740zł. Plus wysyłka No to jak się zmieści w tych kwotach? Może mi ktoś wyjaśnić sens zadanego w temacie pytania? Korba marki 要沟通 kosztuje 20zł, a coś co pokazałem wyżej... no cóż. Między nimi jest ogromny przestrzał. A to tylko korba.
beskid Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Nie wiem czy 10 sp do takie padło, że trzeba po takim przebiegu myśleć o wymianie. Chyba raczej nie zwłaszcza, że tam siedzi Deore. A jeśli już to trzeba wtedy pomyśleć o czymś min XT a więc kwota w okolicach 300 zł wystarczy.
tasman199 Napisano 1 Września 2012 Autor Napisano 1 Września 2012 nie mówie ze juz teraz chce wymieniac a razie chcialem sie mniej wiecej zorientowac i wlasnie niewiem czy zostawac na takich czesciach co ma czy moze zalozyc slx albo xt co było by lepsze/ ?????
Mod Team Puklus Napisano 1 Września 2012 Mod Team Napisano 1 Września 2012 2k i napęd padł ? mi sie dopiero po takim dystansie docierało cały napęd idzie kupić od 150 zł w górę ty wybierasz ty decydujesz
tasman199 Napisano 1 Września 2012 Autor Napisano 1 Września 2012 nie nienie padł poprostu chcialem o cos takiego sie zapytac , zorientowac sie mniej wiecej co otym sadzicie i co byscie doradzili. a jescze jak moge zapytac mniej wiecej ile na takim zestawie jak w nim jest zrobiłes ???????? nie mowie dokladnie tylk tak orientacyjnie
beskid Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Ciężko jest jednoznacznie określić ile wytrzyma. To zależy od tego jak będzie traktowany. Tu kluczem do sprawy jest odpowiednia w czasie wymiana łańcucha. Jestem jednak zdania, że jak zrobisz jeszcze z 1 do 1,5 kkm to powinieneś wymienić łańcuch.
Mod Team Puklus Napisano 1 Września 2012 Mod Team Napisano 1 Września 2012 Co ja bym ci radził ? kupić używaną XT zrobić szlif i kupić łańcuch connexa Ale kto by mnie tam słuchał
tasman199 Napisano 2 Września 2012 Autor Napisano 2 Września 2012 2i regulaminu \ a ten szlif to dosłownie traktowac (szlifierka ) czy jak to rozumiec?
Terrqge Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Wygoogluj sobie szlifowanie kaset /wytapatalkowane z x8
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.