Mod Team Puklus Napisano 28 Września 2012 Mod Team Napisano 28 Września 2012 W innym temacie ktoś wspomniał o Kellys Beast 2012. Beast to raczej miekka kupa o srednim zawiasie poza tym sama rama jeszcze niedawno była za 399zł ... Poison lepszy mi sie wydaje. Lepszy jednak do doskonałości mu brakuje, sam mam curare i wahacz jest dosć wiotki (usztywniłem i jest w miare ok) nie wykorzystuje w pełni skoku - mocno progresywny jest. Żeby wykorzystać ok 90% skoku trzeba mieć sag ok 40 do nawet 50%, np przynajmniej u mnie.
xswistaqx Napisano 28 Września 2012 Autor Napisano 28 Września 2012 Trance X4 zamówiony, sprowadzą go z Kielc tak więc temat można zamknąć
Peterp079 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 To miło widzieć następnego użytkownika Trance. Bardzo fajny rowerek i jak to mawiają starzy handlarze samochodowi: "Będziesz Pan Zadowolony"
edi7777 Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Też serwisuje swojego epica w variobike i jest bardzo ok poza długim czasem i trudnościami z dodzwonieniem się. Przemyśl sobie moje małe marzenie też: http://allegro.pl/specialized-stumpjumper-fsr-elite-2012-rozmiar-m-i2675408590.html Jeszcze fajniej gdyby był w wersji czarno-żółtej:P Porąbały mi się tematy - proszę o usunięcie poprzedniego posta;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.