Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do zamka jeszcze nie pytałem.

Jestem za silikonowymi paskami, jeśli wam przeszkadza to nie będzie

Wkładki dodam wieczorem koło 21 :)

Na razie trzeba ustalić zamek, paski silikonowe, materiał, fakturę łezki.

Napisano

No ja napisałem że chętnych będzie 20 i więcej, myślę że minimum tyle znajdziemy, jeszcze trzeba dodać coś aby zakupić koszulkę dla zwycięzcy projektów. + wysyłka ode mnie do nabywcy. I wysyłka z Top Printu do mnie.

Napisano

Raczej tak, dostałem takiego maila napiszę do nich jutro żeby coś opuścili, ile płaciliście w ubiegłych latach ? I ilu chętnych było np. rok temu ?

Napisano

Wkładka była ta czarna, 9-cio panelowa. Miałem w ręku tą 3D i nie widziałem sensu w dopłacaniu 10zł za nią. Tej 4D wtedy chyba nie było, ale nie wiem, jak wygląda na żywo.

Może chodziło im o możliwość wystawienia faktury? Do tej pory, jeżeli brałem komplet strojów i nie chciałem faktury, to płaciłem cenę XX zł, a w przypadku faktury XX zł + VAT. Jeżeli nie, to atrakcyjność TP mocno spada...

Napisano
wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ?) - jest kilka do wyboru, od najzwyklejszej, takiej pieluchy, po wkładki profilowane, z segmentami, dodatkowo są też wkładki damskie (lepsze wkładki podnoszą cenę spodenek o ok 10zł, ale wg mnie warto)
Napisano

Ale tu o koszulkę chodzi- zapomniałam uściślić;]

Czy będzie tylko wersja unisex czy tam męska czy opcja damskiego kroju też jest?

No, i żywotnie interesuje mnie czy jakbym się decydowała mogę odebrać na miejscu. Bo w moim wypadku przesyłanie to przerost formy nad treścią...

Napisano

Komplet koszulka +spodenki z czarnym wkładem TMF 130 zł netto,f-ra 159,90 zł brutto za zamek i silikonowe wykończenie ceny nie zmieniają.

Dwa pytanie- jest tylko wersja męska?

Czy będąc z Łodzi można jakoś ominąć część z wysyłką? :P

jest damska wersja, Wg Pani koszulka pasuje na mężczyznę i kobietę, mają jeszcze jakiś wzór z wcięciem w tali. Myślę że śmiało będzie można odebrać w Łodzi koszulki

Napisano

Hmmm, czyli można zawracać głowę babską wersją- super:) to jak będą rozmiarówki, proszę, weźcie też taką. Ewentualnym odbiórem na miejscu będę zawracać głowę jak się zdecyduję:)

Napisano

Hmm, to może i ja bym się skusił. Jaki jest przybliżony termin decyzyjny i do kiedy wpłaty bo to mnie najbardziej interesuje :)

Napisano

Ankieta kończy się 22.04 to jeszcze czasu zostało, potem podeślę im ten projekt i oni gotowy wyślą do akceptacji także mamy jeszcze czasu a czasu :)

Napisano

Czyli muszę zagłosować w ankiecie żeby się zdeklarować czy mogę zapisać się na secik już po zakończeniu ankiety, przed zamówieniem strojów?

Napisano

Nie musisz głosować, chodzi o to, żeby osoby, które na 100% wiedzą, że nie kupią ciuchów nie głosowały, bo po co mają decydować?

To rozumiem, że jeszcze wzór nie jest wybrany i ten co jest pokazany tam przy liście, zeby się zapisywać na zamówienie to nie jest ostateczny tak?

• Mod Team
Napisano

To jeszcze nie jest lista zamówień, tylko ankieta, w której dopiero wybieramy najlepszy projekt (wzór).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...