Morin Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam! Mam pewien dylemat. Chciałem kupić rower KROSS level A3, ale okazuje się, że jest problem z dostępnością tego roweru. Udało mi się znaleźć 19' czarno-niebieski mat. Ale rower ten jest już poskładany i pochodzi z wystawy, a chciałbym nówkę. KROSS we wrześniu ma zaprezentować nową kolekcję dlatego ten rower nie jest już produkowany. I teraz nie wiem czy czekać na nową kolekcję (prezentacja ma być we wrześniu, ale nie wiem czy w ogóle będzie A3, czy cena się nie zmieni i czy ogólnie warto czekać, bo podejrzewam, że do sprzedaży trafi dopiero kilka mieś. później), czy może kupić obecny model (2012r.) z wystawy. Myślę, że troszkę by mi z ceny spuścili, no ale jakoś wole nówki z pudełka Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem temat. Jeśli nie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Dziękuję! Pozdrawiam!
Mlodziutki Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Nie rozumiem rower stał se na wystawię i co ? Poskładany stał w czyściutkim sklepie pewnie i co mu się by mogło stać ?
Trictos Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 To że rower był poskładany to powinieneś sie cieszyć bo nie bedziesz musiał się bawić z regulacją i składaniem a jestem w 100% pewny że rower jest nowy nieużywany
rastatajm Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja bym brał ten. Przypuszcza, że A3 2013 nie będzie się wiele różnił, pewnie tylko malowaniem i lepszej ceny na nim nie ugrasz. Nic nie szkodzi że stał na wystawie, jest tak samo nowy jak ten z kartonu
MokryxD Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Cena modelu 2013 będzie wyższa lub podobna; ale biorąc pod uwagę praktyki producentów będzie na gorszym osprzęcie.
Morin Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Ten z salonu miał rysy na ramie i na tylnej przerzutce. Kierownica też z jednej strony miała rysy - wyglądało to tak, jakby już ktoś na nim dachował. A rower ten jest do jazdy testowej, dlatego też pytam się was Napisałem @ do 3 sklepów w mojej okolicy i z dwóch dostałem odp. że mają na stanie i to 19' (czyli prawdopodobnie będzie to dobry rozmiar, 21' był jak dla mnie troszkę za duży) w jednym sklepie nawet spuścili mi cenę do 1900zł. także, chcą się pozbyć tych rowerów. Może ktoś wie, kiedy byłyby dostępne nowe modele w sklepach? Dziękuję za odp.! Pozdrawiam!
Morin Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Napisano 26 Sierpnia 2012 Zakupiłem już A3 z 2012r. Widzę, że na stronie Krossa zaczęła pojawiać się nowa kolekcja i znowu są droższe od poprzedniej kolekcji. Także, chyba dobrze, że kupiłem 2012r. i na dodatek za 1889zł Pozdrawiam!
olka722 Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Na pewno nowa kolekcja będzie droższa. Wystarczy spojrzeć na Hexagony. Średnio 100zł drożej. Dlatego myślę, że nie warto czekać na kolekcję 2013.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.