Skocz do zawartości

[KROSS level A3] kupić teraz czy czekać na nową kolekcję

Morin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam pewien dylemat. Chciałem kupić rower KROSS level A3, ale okazuje się, że jest problem z dostępnością tego roweru. Udało mi się znaleźć 19' czarno-niebieski mat. Ale rower ten jest już poskładany i pochodzi z wystawy, a chciałbym nówkę. KROSS we wrześniu ma zaprezentować nową kolekcję dlatego ten rower nie jest już produkowany.

I teraz nie wiem czy czekać na nową kolekcję (prezentacja ma być we wrześniu, ale nie wiem czy w ogóle będzie A3, czy cena się nie zmieni i czy ogólnie warto czekać, bo podejrzewam, że do sprzedaży trafi dopiero kilka mieś. później), czy może kupić obecny model (2012r.) z wystawy. Myślę, że troszkę by mi z ceny spuścili, no ale jakoś wole nówki z pudełka

Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem temat. Jeśli nie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Dziękuję!

Pozdrawiam!

Napisano

To że rower był poskładany to powinieneś sie cieszyć bo nie bedziesz musiał się bawić z regulacją i składaniem a jestem w 100% pewny że rower jest nowy nieużywany ;)

Napisano

Ja bym brał ten. Przypuszcza, że A3 2013 nie będzie się wiele różnił, pewnie tylko malowaniem i lepszej ceny na nim nie ugrasz. Nic nie szkodzi że stał na wystawie, jest tak samo nowy jak ten z kartonu :)

Napisano

Ten z salonu miał rysy na ramie i na tylnej przerzutce. Kierownica też z jednej strony miała rysy - wyglądało to tak, jakby już ktoś na nim dachował. A rower ten jest do jazdy testowej, dlatego też pytam się was ;)

Napisałem @ do 3 sklepów w mojej okolicy i z dwóch dostałem odp. że mają na stanie i to 19' (czyli prawdopodobnie będzie to dobry rozmiar, 21' był jak dla mnie troszkę za duży) w jednym sklepie nawet spuścili mi cenę do 1900zł. także, chcą się pozbyć tych rowerów. Może ktoś wie, kiedy byłyby dostępne nowe modele w sklepach?

Dziękuję za odp.!

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
Napisano

Zakupiłem już A3 z 2012r.

Widzę, że na stronie Krossa zaczęła pojawiać się nowa kolekcja i znowu są droższe od poprzedniej kolekcji. Także, chyba dobrze, że kupiłem 2012r. i na dodatek za 1889zł :P

Pozdrawiam!

Napisano

Na pewno nowa kolekcja będzie droższa. Wystarczy spojrzeć na Hexagony. Średnio 100zł drożej. Dlatego myślę, że nie warto czekać na kolekcję 2013.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...