RyszardZ Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Witam, ma ktoś jakieś doświadczenia z jakąś trasą rowerową wzdłuż wybrzeża? Ja planuję jechać i z tego co widzę, to drogi wojewódzkie (którymi normalnie się poruszam) są kilkadziesiąt kilometrów od wybrzeża. Wzdłuż prowadzą tylko jakieś dróżki które mogą okazać się piaszczysto-leśne, a po czymś takim nie jedzie się przyjemnie.
wojtasin Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Było omawiane i to w obie strony. Poza tym na bikestats od groma jest relacji z dość dokładnym opisem trasy. No i google - http://www.google.pl/search?q=wyprawa+wzd%C5%82u%C5%BC+polskiego+wybrze%C5%BCa&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
cimen33 Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Witam. Ja w tym roku przejechałem trasę ze Świnoujścia na Hel. Rzeczywiście nie wszędzie jedziemy blisko Bałtyku. Często wybrzeże widzimy tylko wjeżdżając do miejscowości nadmorskich. A jeśli już trasa prowadzi blisko wybrzeża to leśnymi drogami. Rowerem trekingowym spokojnie się przejedzie. Nawet z dużym bagażem. Jest kilka miejsc gdzie drogi rowerowe są dobre, ale niewiele.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.