Skocz do zawartości

[mostek] Nie mogę znaleźć mostka 100mm 25.4 biały

Duke44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Przeszukuję google i Allegro od wczoraj i nic nie mogę znaleźć. Poszukuję mostka Amoeba Borla/Vitra 100mm 25.4 białego, są tylko wersje 90mm i 110mm. Ponieważ nic nie znalazłem szukałem dalej i natrafiłem na Controltech One biały(i on też jest fajny), ale tylko w wersji 31.8, potem od biedy Ritchey Pro, ale znowu 31.8.

Tak więc proszę o pomoc w znalezieniu mostka 100mm 25.4 w kolorze białym i nie Boplight Race.

Było jeszcze to, ale znow 31.8

http://allegro.pl/aest-mostek-czarny-bialy-100mm-lekki-wytrzymaly-i2477630884.html

Napisano

Komponenty są farbowane proszkowo, szukam gotowego mostka.

Redukcja moim zdaniem w takim miejscu nie jest właściwa, przy obejmie przerzutki ok, od biedy do sztycy itp. ale łączenie mostka z kierownicą odpowiada za bezpieczeństwo jazdy i moim zdaniem powinno być zrealizowane bez półśrodków. Niemniej dziękuję za radę.

Napisano

A nie jest niebezpieczna w takim miejscu? Raczej psychicznie mi w tym miejscu przeszkadza, szczególnie przy stawaniu na pedałach.

Napisano

Pytanie tylko, która redukcja będzie pasować do CONTROLTECH ONE, mostek biały 100mm :: BIKE-arena.pl

Tylko takie pytanie. Mam teraz mostek 130mm KORE i ramę Author Egoist 20" Długość górnej rury 600mm, długość górnej rury w rzucie prostopadłym 580mm(patrz obrazek).

8_45725_29_01_09.jpg

Mogę mieć Amoebę Vitrę 90mm lub 110mm. Co będzie lepsze, w tej chwili mam wrażenie, że jestem trochę zbyt wyciągnięty na rowerze. 90mm Amoebę wstawiałem ostatnio do roweru 16,5" i nie wiem czy dla 20" nie sprawi że rower stanie się bardzo nerwowy i dziwny w prowadzeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...