Skocz do zawartości

[Przelotka]Avid Rollamajig - gdzie kupić?

bbaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś wie gdzie w naszym kraju można jeszcze kupić nową rolkę/przelotkę Avid Rollamajig?

Przelotka Avid Rollamajig szary

W mbike.pl napisali że jest niedostępna nawet na zamówienie.

W ckbikeshop.pl czekam na odpowiedz.

W xtrabike.pl nie są w stanie sprowadzić.

Bikestacja.pl - nie są w stanie sprowadzić.

Pamiętam że jeszcze chyba rok temu były na allegro ale wtedy nawet nie myślałem o kupnie..

Napisano

Spróbuj zapytać w cCykloturze. Handlują Avidem, może będą w stanie ściągnąć.

Drugi trop: Harfa Harryson z Wrocławia. Dzwonić, pytać.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Szukaj - mam to przy swoim rowerze i naprawdę warto - sam chetnie kupiłbym jeszcze dwa takie "dinksy" jeden do roweru żony, a drugi do mojego drugiego - ale tak jak piszesz - problem z dostępnością.

Napisano

Post powyżej nieaktulany - dziś (21 wrzesień) nabyłem 3 szt drogą kupna w sklepie rowerowym w Andrychowie - sklep nazywa sie Good Sport - lokalizacja

ul. Krakowska 68 (

tel. 33 875 11 47

) http://www.goodsport.pl/

- cena 37 zł za szt. Pozostalo im jeszcze 2 szt kolor tylko czerwony to dla informacji dla zainteresowanych tą przelotką

Napisano

Ceny na eBay'u takie same - mniej więcej też 30-35 tyle że w USD albo w Euro + koszty przesyłki, więc chłopaki maja znośne ceny szczególnie, że towar ciężko osiągalny. Tak jak pisałem kilka postów wyżej - mam ten "dinks" zamontowany w swoim rowerku i naprawdę mogę polecić.

Napisano

Nie ma głupich pytań - są głupie odpowiedzi :)

Główne zalety:

- brak "pałaku" z pancerza linka z ostatniego odcinka pancerza od mocowania na ramie do przerzutki

- brak tego czegoś powyżej - mniej okazji do zaczepienia panerzem o tzw krzaczory

- wg mnie płynniejsza praca przerzutki tylnej

Oczywiście wszystko p/w mogę stwierdzić odnośnie przerzutek starego typu ( u mnie XTR M952) nie wiem jak ten dinks działa w przerzutkach typu shadow

Napisano

Jeśli idzie o zalety, to się zgadza, przerzutka pracuje lepiej, ale cena 35 to jest przegięcie, ja za to zapłaciłem bodaj 25zł w tym roku i miałem wrażenie, że przepłacam za taką pierdołę. A podnoszenie ceny tylko ze względu na to, że akurat w magazynie ich sklepu znalazło się jeszcze kilka sztuk można porównać do chleba po 30zł w czasie powodzi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Panowie, wczoraj byłem w sklepie Plus na ul. Zamiany (Warszawa), mają jeden (moze więcej...) egzemplarz na półce, kolor szary, cena 39 zł.

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Panowie, wczoraj byłem w sklepie Plus na ul. Zamiany (Warszawa), mają jeden (moze więcej...) egzemplarz na półce, kolor szary, cena 39 zł.

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Witam pisałem do nich i niestety nie odpisali.

Mam taką prośbę do kogoś jeśli ktoś widział takie coś i ma możliwość zakupu to prosiłbym taką osobę o kontakt ze Mną.

Pzdr

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...