Skocz do zawartości

[Spodnie] bez wkładki

farmer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam długich spodni bez wkładki i z szelkami tak by można na nie wciągnąć jeszcze spodenki właśnie z wkładką.

Najlepiej 2 warianty:

1 na wiosna jesień i temperatury załóżmy 0 do 10

2. zimowe na -10 do 0

Znacie coś takiego? Testowałem nogawki ale nie było to wygodne bo po chwili jeżdżenia zaczynały się zsuwać

Napisano

ee no były włożone pod i nic to nie dało. I do tego były z silikonowym ściągaczem i i tak zjechały po jakimś czasie

Napisano

to kupiles za duze. nie wyobrazam sobie jak obcisle. przylegajace nogawki z antyposlizgowym paskiem od wewnatrz mialyby sie zsuwac.

i troche nie czaje czemu chcesz nakladac spodenki z wkladka na a nie pod. pomijajac fakt, ze nie wiem skad chcesz wziac spodenki stricte rowerowe na szelkach bez wkladki. po co ktos mialby robic takie?

Napisano

no cienkie spodenki z dobra i wygodną wkładką mam a problem się robi się gdy się robi chłodno. Nogawki nie do końca się sprawdzają bo w tyłek jest zimno. dlatego szukam długich spodni a spodenki teamowe chce założyć na wierzch coby kolorystykę utrzymać. Spodnie takie bez wkłądki kiedys widziałem tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć jakiej firmy one były stąd moje pytanie.

Napisano

.

i troche nie czaje czemu chcesz nakladac spodenki z wkladka na a nie pod. pomijajac fakt, ze nie wiem skad chcesz wziac spodenki stricte rowerowe na szelkach bez wkladki. po co ktos mialby robic takie?

Co do pierwszej części zdania to 100 % zgoda - spodenki z wkładką tylko pod spodnie.

A co do drugiej części: oczywiście, że są produkowane "spodenki stricte rowerowe na szelkach bez wkladki" i to sporo modeli.

Na przykład:

http://www.endura.pl/Product.aspx?dept_id=131&prod_id=68

http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodnie_na_szelkach_ocieplane2.html (te posiadam)

I na zimne dni ma to zdecydowanie sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...