Gość BikerFG Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Na stronie sklepu www.rojax.pl jest TUTAJ napisane, ze mozna u nich skladac zamowienia poprzez e-mail. Czy ktos z Was robil juz u nich zakupy wlasnie poprzez internet ? Ja na razie nawet nie otrzymalem odpowiedzi na wyslanego maila
leszczu Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 No coz pozostaje Ci czekac a jesli mozna to sie pochwale ide w te sobote kupowac rowerek wlasnie w tym sklepie
miciu22 Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Kiedyś gadałem z gościem ze Śląska, który kupował u nich rower, ale zamówienie skladał telefonicznie. Ja u nich kupiłem swoją maszyne
gaznaulicach Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 ten w rzeszowie to całkiem przyjemny sklepik
Gość BikerFG Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 ten w rzeszowie to całkiem przyjemny sklepik nie watpie ale odpowiedzi na maila nie dostalem. mniejsza juz o to
mariusznike Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 ja sobie kupilem u nich rowerek przez telefon. gosc dosc konkretny, wszystko bylo bardzo sprawnie przeprowadzone. na drugi dzien ku mojemu zaskoczeniu puka kurier i mowi ze ma dla mnie duuuza przesylke z ROJAX...hmm...bylem zaskoczony. oczywiscie najpierw rower sobie obejrzalem i zaplacilem. jestem pelen podziwu i zadowolenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.