yankees564 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Napisano 9 Lipca 2012 przepraszam PISAŁEM 117,5 . Za dużo cyfer ;p więc jaki kupić ;p
Mod Team Puklus Napisano 9 Lipca 2012 Mod Team Napisano 9 Lipca 2012 Kup se nowy rower .... no mówiłem ci ze 113. Albo poczekamy aż przyjdzie pan Wazaa Eksper(t)yment on zawsze wie najlepiej jaki suport ma być wiec na bank mnie będzie poprawiał
yankees564 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Kup se nowy rower .... no mówiłem ci ze 113. Albo poczekamy aż przyjdzie pan Wazaa Eksper(t)yment on zawsze wie najlepiej jaki suport ma być wiec na bank mnie będzie poprawiał Jak kupię ten węższy 113 to skróci się długość osi po obu stronach, z lewej strony jest korba dosyć blisko elementu tylnej ramy. Wysłałem wiadomość do Wazaa możliwe że pomorze
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2012 Mod Team Napisano 10 Lipca 2012 Nie zazwyczaj rożna jest tylko prawa strona zalezna od korby itd ... lewa nie powinna sie zmienić, na pewno nie drastycznie.
yankees564 Napisano 14 Lipca 2012 Autor Napisano 14 Lipca 2012 kaseta , łańcuch , suport , przerzutka zmieniona. Nie mogę wyregulować coś przerzutki przedniej , dalej nie wchodzi 3 bieg . Łańcuch jest na pewno zbyt długi, zmniejszę o dwa ogniwa i zobaczymy dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.