Brunkzor Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Obecnie u mnie i u mojej partnerki w rowerze mamy siodełka San Marco Ponza - no i niestety jest okropnie twarde. Planujemy sobie kupić chwalone siodełka WTB. Mowa tu o modelach Speed V Comp dla mnie i Speed She Comp dla partnerki. Co to jest wersja Comp? Czy te siodełka to deski, czy kanapy? Czy coś pomiędzy? Tak w skali 1-10 to jaka miękkość? http://allegro.pl/si...2427621451.html - jaka to wersja Speed V? Czy ktoś się przesiadał z San Marco Ponza na te WTB i poczuł różnicę na +? Nie chciałbym kupić 2-ch takich samych siodełek Ogólnie chodzi mi o to, by nie jeździć na deskach, tylko na czymś komfortowym, bo w pieluchach nie jeździmy, a w spodenkach.
Rob94 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Dołączam się do prośby. Tylko, że planuję kupić siodło WTB Speed V comp albo progel i zastanawiam się, które będzie lepsze na średnie dystanse 30-50km (rzadziej od 50km). Jutro będę kupował więc proszę o dobrą rade!
Lumperator Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Bardzo wygodne siodła, zarówno Speed V Comp jak i Speed She. Obszerna wyściółka Comfort Zone robi swoje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.