mistrzoo Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Witam, Może się ktoś wypowiedzieć nt. zużycia poniższego blatu. Blat używany - mam zamiar go zakupić, jednak nie mam doświadczenia by ocenić jego stan. Mój blat 32 jest skrzywiony, a chyba bez sensu wymieniać całą korbę, bynajmniej finansowo wyszłaby to droższa impreza. Dzięki.
AngelOfFight Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Zależy w jakim stanie jest reszta twojej korby, najlepiej niech w podobnym będą, ta jest raczej w średnim na moje oko. Nowy łąńcuch przyjmie na 70 %. Ale jak chcesz jeździć na starym, który współpracował ze starym blatem, który był w innym stopniu zużytym, to może się nie przyjąć.
Mod Team Puklus Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2012 Pasowałoby ją pilnikiem podrównać.
marcingrychtol Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Dość zużyta, ale wygląda na to, że ktoś w miarę regularnie wymieniał łańcuch. Na nowym powinna jeszcze pojeździć. Z tym pilnikiem to racja. Sprawdź w słowniku co znaczy "bynajmniej" i jak się go używa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.