Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze- część 2

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie chodzilo o rok pochodzenia gier a o wiek rowerzystów grających czy nadal grajacych w gry komputerowe.... :)

Kiedyś jak było się gówniarzem i nie miało się zbyt wielu obowiązków to siedziało sie na pierwszym komputerze Commodore 64 z magnetofonem i kasetami jako nośniki :)
Teraz zwyczajnie szkoda mi czasu na zabawe ., już ostatecznie lepiej wsiąść na rower, gdy jest okazja i chwila dla siebie....

Napisano

GTA San Andreas (standardzik :D)

Counter Strike 1.6

Euro Truck Simulator 2

Combat Arms

Na dzień dzisiejszy tylko tyle.

Jak chcesz to w csa można kiedyś zagrać[emoji4]
Napisano

guild wars 1 i 2, alien isolation, mass effect trylogia, assassin's creedy ... i kupa innych :P.

Shmitt mam 32 lata, jeśli Cię to tak bardzo interesuje :)

Napisano

Aktualnie Castlevania Lords of Shadows na PS3. Grę mam ukończoną w ~15% a gram w nią od 3 tygodni. Przejście całej zajmuje ponoć około 20h. Mam 34 lata, rodzinę, pracę i za dużo hobby :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jak nie lubię sandboksów, tak ostatnio posmakował mi Shadow of Mordor. Polecam ;)

Jak wrażenia? Na PC czy PS4 ?

Jest ktoś na forum kto gra w Destiny na PS4? Z chęcią pogram z kimś w parze albo większej ilości graczy ;) może jakiś forumowy klanik? :)
Napisano

Jak wrażenia? Na PC czy PS4 ?
PC. 50h gry, 88% zrobione. Gra jest fajnie zbalansowana, bo nawet mając odblokowane wszystkie umiejętności nie jesteś niepokonany. O ile 4-5 orków to żadne wyzwanie, o tyle ślepa szarża na warchiefa skończy się albo szybkim zgonem, albo ucieczką w popłochu (bo skurczybyk ściągnie posiłki i nagle walczysz z 30-40 orkami). 
Napisano

Ja "nałogowo" pykam w WOT. Czasem odpalam zabytki: Civ3, HoM&M4, EU1 lub 3. Grałem w Ika. Czasem jakieś netowe klikadło w stylu TrainStation, Wolni Farmerzy czy coś podobnego. Czekam aż zapaleńcy przetłumaczą EU4 na polski. A i bym zapomniał, czaekam na okręty, albo od Gadzin, albo WG. Navy Field mi nie podeszło, wszystkie strategie netowe gdzie giniesz też nie ( plemiona, grepolis itp.) wole takie gdzie przegrywasz ( ikariam, ogame itp).

• 2 tygodnie później...
Napisano

usiłuję grać i mam już powoli dość tego badziewia

gra jest strasznie niestabilna, a ostatnio sejw poszedł się kochać, bez powodu - 30% gry było za mną

zacząłem grać od nowa, ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam :P

Napisano

Na czym grasz, konsola czy PC?

Ja gram na PS4 i problemu nie mam. Gra działa normalnie. Jest pare drobnych niedociągnięć ale Black Flag też je miał (pozostałe częsci także).
Jest to co prawda odgrzany kotlet ale w świetnej oprawie Paryża. Miasto jest ogromne i ma swój klimat. Jak dla mnie za dużo szumu narobione o błędach. Druga łatka wydana i na konsoli problemu już nie ma.
Grając w pozostałe częsci serii po dłuższym czasie człowiek przyzwyczajał się do błędów. Z tą częścią jest tak samo. Moja opinia i moje zdanie ;)
Napisano

Obecnie    brydzyk!

wcześniej    quake3 arena mod   RA  -klan UVM -pięciokronymi mistrzami Polski   bylismy.   Wsumie byłem jednym z załozycieli klanu.  

Wolfenstein - każdy

quake 2kiedyś

pozdrawiam

Napisano

wcześniej quake3 arena mod RA -klan UVM -pięciokronymi mistrzami Polski bylismy. Wsumie byłem jednym z załozycieli klanu.

Również grywałem lata temu w Q3 (Promode) więc tym bardziej gratuluję mistrzostw :) Teraz rękami i nogami bronię się przed grami Multi - złodziei czasu :D

Obecnie gram: Red Dead Redemption na PS3 - prawdziwe zaskoczenie i rewelacja!

• Mod Team
Napisano

Jest ktoś na forum kto gra w Assassin's Creed Unity? :)

Parę dni temu kumpel mi przyniósł, ależ miałem minę jak po wbiciu pełnych ustawień ultra w full hd sprowadziło do parteru GTX970... ledwo płynność zachowuje - okolice 35kl/s z dropami do 20...  what the f...  to co widać na ekranie nie urywa aż tak tyłka żeby tak kartę zamęczyć, w dodatku sypie errorami. Dawno takiej szajsowatej gry nie miałem. 

Napisano

Również grywałem lata temu w Q3 (Promode) więc tym bardziej gratuluję mistrzostw :) Teraz rękami i nogami bronię się przed grami Multi - złodziei czasu :D

Obecnie gram: Red Dead Redemption na PS3 - prawdziwe zaskoczenie i rewelacja!

PS3 wyczyszczono mi z domu latem gdy byłem na wakacjach razem z innymi gadżetami, ale to już przeszłość . Teraz chcę zakupić PS4 albo Xbox one. Nie myślę tylko o sobie ale także o córkach zaraz kończą sześć lat. Mam kłopot. Dla mnie PS4 ale dziewczyny? doradźcie please.

powiem Wam ,że grałem w kaskach w Dooma II 2D w latach dziewiędziesiątych i to był kosmos po 5 minutach traciłes kontakt z rzeczywistością to było coś niewiarygodnego!!!!

Byłem na zjeździe "zawodowym" we Wrocławiu we wrześniu i tam firmy niektóre prezetowały swoje wyroby używając kasków 3D. w pewnym momencie byłem na kolejce górskiej i... ludzie kosmos!!! ponoć PS4 jest dostosowane do czegoś takiego. I teraz sobie wyobraźcie grać w kasku broń w ręku sterujesz głową i całym ciałem i grasz... online! to jest to!

pozdrawiam

Napisano

Na pc

Szkoda :( już myślałem, że będę miał partnera ;)

ponoć PS4 jest dostosowane do czegoś takiego

Też gdzieś czytałem o tym. Ale ile tego będzie zobaczymy w niedalekiej przyszłości. Na chwilę obecną grałem w Killzone w 3D i byłem bardzo "zaczarowany" ;) Zupełnie nowe doznanie (inne niż oglądanie filmu)
Jeśli chodzi o PS to zdecydowanie lepiej mi się grało i użytkowało niż Xboxa. Zostałem zwolennikiem Sony. Druga konsola w domu to potwierdza i jeśli moja kobieta zafascynowała się także światem konsol to przemówiło samo za siebie. Obiecałem jej kupić nowe Diablo i mam dylemat bo nie chce zabrać PS3 do sypialni tylko chce użytkować czwórki :) I co tu zrobić ? :)
Napisano

powiem Wam ,że grałem w kaskach w Dooma II 2D w latach dziewiędziesiątych i to był kosmos po 5 minutach traciłes kontakt z rzeczywistością to było coś niewiarygodnego!!!!

Pamiętam te hełmy i po pięciu minutach to człowiek bynajmniej nie tracił kontaktu z rzeczywistością tylko starał się nie oddać ostatnio zjedzonego posiłku jednocześnie trąc gałki oczne :D

Wiązałem spore nadzieje z Oculusem ale podobno ma on służyć teraz do przeglądania Twarzoksiążki, znaczy się pewnie do grania w Farmę czy w co tam ludzie grają na tym fejsie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...