Skocz do zawartości

[rower]do 3000zl xc

domino97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten yukon to nie rower do XC!!!! Bardziej preferuje fulle( z tym będzie ciężko) czy raczej sztywniaczki???? Z tej oferty bym się zastanawiał chyba nad jakimś cube.

Napisano

no właśnie są różne rozmiary i jeśli dla Ciebie dobre jest 22 to 18 będzie zdecydowanie za mała i na odwrót, także najpierw musisz się zdecydować na odpowiedni rozmiar ramy.

Napisano

Po pierwsze to nie rower dla mnie tylko dla kumpla i on chce ramę 20, a zresztą ramę sobie dobierze ja was tylko proszę o ocenę osprzętu i polecenie najlepszej alternatywy w tej cenie :thanks:

Napisano

W Magazynie Rowerowym 4/2012 był test rowerów do 3000zł z przeznaczeniem do XC dla amatora, oto wyniki:

1. Cube Attention 2899zł 4/6
  2. Kellys Salamander Grey 3299zł 5/6
  3. Kross Level A6 4/6
  4. Lapierre RAID 500 4/6
  5. Mbike Renegade 5/6
  6. Ridley Scorpion 4/6
  7. Wheeler Eagle 40 6/6

Jeśli zdecydujesz się korzystać z tych wyników to kup sobie ten numer MM i przeczytaj recenzje, bo nie każdy rower jest dla każdego.

Sam mam Krossa Level A6 (kupiony w 2011) i jeśli mogę coś poradzić, to uzbieranie większej kwoty i dopiero kupienie roweru, jeśli kolega już złapał 'bakcyla'. (w którymś numerze MM lub bikeboardu jest test rowerów do 7tys. polecam też zastanowić się nad fullem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...